Scudo Sports

Scott Scale 960 Avrupadan Selamlar ;)

@Fikret Metin
Evet stuttgarta yakinmis gercekten, isterseniz bulusur ve beraber pedallaya biliriz. ;)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Scudo
@Murat Cömez

Olur :) Bende kendime arkadaş arıyordum henüz bulamamıştım :D nerede oturuyorsunuz ;)

@Fikret Metin
Stuttgart deyince, ben de biliyorsun sanmistim. Neyse ben Stuttgarta oturuyorum. Karlsruher'ye yakin olan Stuttgartta. :D

@Murat Cömez

Bisikletle 4 saat 45 dakika sürüyormuş fazla degil :D

70km 4 saat 45 dak. iyiymis. Tanismak niyeti ile bulusma olur, karlsruhr ye ben cok geliyorum. Birdahaki sefere bisiklet tasiyan arabamla gelirim tanisiriz. Ama istemiyorsan da canin sagolsun. :)

@Murat Cömez

Tanışırız tabi neden olmasın ;) Geldiğinizde gezeriz bisikletle ;)

bayıldım ya çok güzel scott lar ya içim gidiyor her modeline :p hayırlı olsun bide aynakol un dış yaprağındaki reflektör mü acaba :)

@Asım Hulusi LEBLEBİCİOĞLU

Teşekkür ederim bencede scott çok kaliteli bir marka. Hayır reflektör değil bisiklet kilidi :)

Hocam bisikletin hayırlı olsun.Birsey soracağım.Mataranın arkasında ki şey nedir, markasını ve modelini öğrenebilir miyim? Tesekkurler

@SamiKayhan

Teşekkür ederim dostum. Mataranın arkasındaki bisiklet kilidi, yani biraz para harcadım kilit'e ama bisiklet pahalı olunca kilit'de sağlam olmak zorunda.
Fiyatı 77€
Markası Bordo 6000 Hatta sana link veriyim.
(link)

Bence Kilit'in fiyatı, bisiklet fiyatının %10'u değerinde olmalı. İyi günler :)

Yok kilidi demedim ya aynakoldaki 3. Yani en buyuk dişlinin dışındaki beyaz kısmı diyorum şerit gibi olan

Geri