Scudo Sports

Scott scale 899 2011

6 kg'lık olanda biraz görüntü bozulmuş sanki 1 senede bu kadar şey yapıyorlarsa 2012'de neler görücez bakalım

Scudo
@Bora Alben

Kadro set olarak satılsaydı abi kimse RC, premium almazdı :D 899 alırdı Keşke satılsaymış 899 kadro set satılsaydı bir tane ben alırdım marintekle konuştum komple bisiklet olarak tr gelecekmiş

@Hasan Çağri

Test ettinmi Çağrı abi yazını bekliyoruz :D

Bu gidişle en az 2 yıl bu bisikleti Türkiyede kimse test edemez gibi görünüyor :D

Nino, simdiden bu kadrolardan bikac tane kirmis bile:eek:
Ayni zamanda kadrolarinda omur boyu degil, 5 yil garanti varmis.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
@Ezel

Su an kullanan birisi varmis bile:)

@Bora

bora dostum...........
tahminlerim doğru demekki kompenantlar hafifledikçe artı kadroda hafifledikçe hele hele arazide karbon kullanılıyorsa evet 5 yıl ömür biçiliyor.........
şimdi bu tüketim ekonomosi başkada hiç bir şey değil .........
benim bisiklette karbon ama 10 kiloda kaldım ve üstelik offroaddan çıktım ............
yola geçerek bu bisikleti uzun zaman götürmeyi düşünüyorum eski pejo yarış
bisikletleri vardı 70 lerde ama senelerce kullanıyordun.............
ağırdı tabi.........
şimdi son operasyonlar olacak........
rubleye dünya para vermeyeceğim artık lx ruble 150 ytl oldu
ne gereği var arka ruble yol rublesi olacak 9 sistem ve 60 ytl ye patlayacak bu rubleler lx ler yol için ideal değil arazi için ideal bence .........
farkı nejat dostumun bisikletinde gördüm mtb jant eski kadro atx 880 e yol rublesi takmış daha ikinci yaprakta bisiklet zımba gibi gitmekte ........
bu olayı bilmiyordum fakat olayı görünce hakikaten mükemmel..........

@Bora

kaynak alabilirmiyim bora abi, yabancı olsa sorun olmaz bir de ben okumak istiyorum merak ettim şimdi yorumları :)

@temu90

Dun okumustum ama nerde okudugumu tam hatirlamiyorum, sanirim almanya idi.. 4-5 farkli ulkenin daha forumlarini takip ediyorum, ve her birinde binlerce konu ve mesaj var;)
Yine de mesaji bulunca sana ozelden yollarim

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Bende merak etdim doğrusu bu 899 kadroları nasıl kırmış nino amcam :D foto alabilirsek seviniriz Bora abi. Birde Tr de kim kullanıyor bu 899 u hemen satayım Rc yi :D

@Bora

Bora abi cevap bekliyorum banada özel mesajla bildirirmisin bu forumların adreslerini:D

herşey düşük gramaja ayarlandıkça,kalitede bi okadar düşük oluyor.şahsen ben bu saatden sonra 1000gr altına kesinlikle inmem.aklımda her an kırılacakmış hissi ile dolaşmak çok ürkütücü olur.

Ben scott scale 899 kadroların kolay kolay kırılacağına inanmıyorum scott scale modeline sonuna kadar güveniyorum kırılan 899 modelinin resimini görmek istiyorum çok şey istemiyorum

Selam Ezel,

Gordugum kadariyla Scott fanatigisin ama unutma her karbon kadro kirilabilir. Asagida Scale Limited fotografi var, Scott'in sadece 5 sene kadro garantisi var ve Scott asagidaki kadroyu garantide degistirmemis, kullanici hatasi demis. Kullanici ise her hangi bir zorlama olmadigi, zincirin kopmadigini, chainstay'de kirik haric hic darbe veya cizik olmadigini, dropout'un sapasaglam oldugunu ve arka degistiricinin hatasiz calistigini belirterek dizayn problemi oldugunu iddia etsede sonuc degismemis.

RC cok basarili bir yaris bisikleti, gule gule ve dikkatli kullan.

(link)

• Beğen
Tepkiler: otec
@Ozzgurr

Görüntü hiç hoş değil. Bu durumun mutlaka bir nedeni vardır. Normal şartlarda Scott böyle bir durumun duyulmasını istemeyen ve kullanıcısının sonuna kadar arkasında olduğunu belirten bir firma. En azından garanti süresi boyunca. :) Mutlaka bir açıklaması vardır. Bu kadar kolay şekilde kimseyi mağdur edecek bir firma olduğuna inanmıyorum. Belki kullanıcı hatasıdır belki değildir, bilinmez. Ama Scott, markasının lekelenmesine izin verecek bir kuruluş değil diye düşünüyorum.

@Ozzgurr

scott scale limited 2007 den bahsetmiyorum scott scale 899 2011den bahsediyorum eski model kadroyla 2011 kadroyuda kıyaslamıyorum scott a gelince tam bir scott fanatiğiyim merak etmeyin;)
Bana ninonun kırdığı 899 un fotosunu gösterin :D

@Ezel

Kullanıcı istanbulda kendi dışardan gidip alıp gelen birisi satmayı düşündüğünüde sanmıyorum :)

Bu arada 899 Türkiye fiyatı 10499€

• Beğen
@Hasan Çağri

Bizde dışarıdan alır getiririz :D çokta zor bir şey olmamalı :cool:

Hasan o dediğin euro değil mi, hani tl filan değil yani :)
Ezel tamam bizde de az çok hafiflik takıntısı var ama ben olsam parayı şu 1250 gr lık DT XRC karbon jant setine yada muadili üst seviye, mesela karbon Fulcrum larda olabilir, basardım. Kadro varsın olsun 1100 gr :) Hem böylece daha fazla güven verir.

• Beğen
@Güney Tuncer

Ahahahahahah :D € abi :D

Geri