Yetkin Şahin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 261
- Bisiklet
- Scott
2015 Scott scale770-760 kadro özellikleri:
Frame
Scale Alloy 6061
Custom Butted Superlight Tubing
Tapered HT
Bridgeless Seatstays
Integ. Headet / replaceable hanger
-------------------------------------------
2015 Scott scale 740-750 kadro özellikleri:
Frame
Scale Alloy 6061
Tapered HT / BB92 / Bridgeless Seatstays
ICR Internal Cable Routing
Integ. Headset / replaceable hanger
-------------------------------------------------
Scott scale en son 2009 yılında almıştım,2015 yılında Scott scale serisinde alu. kadrolarda özellikle farklı özellikler yapmış.Benim kafama takılan bi kaç soru var;
Özelliklerde görüldüğü gibi kadro alu. malzemede materyal aynı.
benim gördüğüm iki fark var, birincisi 740 ve 750 serisinde kablolar kadro içinden gidiyor.İkincisi orta göbek 740-750 serisinde bb92 uyumlu.
Kabloların içten gitmesi estetik bir kaygı problem değil,orta göbek tabi daha yeni bir teknoloji bu soru işareti,kullanmadığım için yorum yapamıyorum.
Benim almak istediğim model scale 770 ,tamamen rengini çok beğendiğim için ,bir de fiyatı tabiki ...Scott scale serisinin en ucuz modeli.Bisiklet olarak donanım boş tabi ki,ama şimdiilik yeter.
Acaba bu 2015 model scale serilerinin ağırlığında da bi fark var mıdır? Eğer ağırlıkları aynı ise scale 770 almaya karar vericem.
Benim gördüğüm ayrıntılar bunlar,seçim konusunda daha çok bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.
(link)
Frame
Scale Alloy 6061
Tapered HT
Bridgeless Seatstays
Integ. Headet / replaceable hanger
-------------------------------------------
2015 Scott scale 740-750 kadro özellikleri:
Frame
Scale Alloy 6061
Tapered HT / BB92 / Bridgeless Seatstays
ICR Internal Cable Routing
Integ. Headset / replaceable hanger
-------------------------------------------------
Scott scale en son 2009 yılında almıştım,2015 yılında Scott scale serisinde alu. kadrolarda özellikle farklı özellikler yapmış.Benim kafama takılan bi kaç soru var;
Özelliklerde görüldüğü gibi kadro alu. malzemede materyal aynı.
benim gördüğüm iki fark var, birincisi 740 ve 750 serisinde kablolar kadro içinden gidiyor.İkincisi orta göbek 740-750 serisinde bb92 uyumlu.
Kabloların içten gitmesi estetik bir kaygı problem değil,orta göbek tabi daha yeni bir teknoloji bu soru işareti,kullanmadığım için yorum yapamıyorum.
Benim almak istediğim model scale 770 ,tamamen rengini çok beğendiğim için ,bir de fiyatı tabiki ...Scott scale serisinin en ucuz modeli.Bisiklet olarak donanım boş tabi ki,ama şimdiilik yeter.
Acaba bu 2015 model scale serilerinin ağırlığında da bi fark var mıdır? Eğer ağırlıkları aynı ise scale 770 almaya karar vericem.
Benim gördüğüm ayrıntılar bunlar,seçim konusunda daha çok bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.
(link)