Scudo Sports

Scott s30 2012 Yeni Bisikletimm ...

Tepki
12
Scudo
Koltuklar daha şekil duruyor. Şaka bir yana, gerçekten karizmatik. Güle güle kullanın. :)

• Beğen
Tepkiler: okanerdal333
hiç kullandınız mı bilmiyorum ama birleştirdikten sonra ilk deneme için sabahı beklemek bilmiyorum herhalde sabah olmazdı benim için gerçekten renk olsun tarz olsun her şeyiyle çok süper bir bisiklet bir de sorun olmazsa kaça aldığınızı öğrenebilir miyim(henüz 3 hafta önce gt traffic 4.0 şehir bisikleti aldım fakat bendeki yol bisikleti aşkı başka şimdi para biriktiriyorum bir tane de yol alıcam inş :) )

bu arada kusuruma bakmayın hayırlı olsun demeyi unuttum hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasib etsin :)

@fatihaydın

merhaba teşekkürler beğenmenize sevindim 2500 Tl ye aldım bisikleti verdiğim paranın son kuruşuna kadar değdiğine inanıyorum inanırmısınız bilmem ama 2 gündür bisiklete binemiyorum hiç yol bisikleti toplamadığım için bilen birine yaptıracağım ayarlarını yani dediğiniz gibi sabaha kadar zor uyuyorum açıkçası uykusuz kalıyorum :)) inşallah sizde istediğiniz bisiklete kavuşursunuz... iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
güzel bisiklet, iyi günlerde kullanın..

Pedallı fotoğraflarını da bekliyoruz :)

Şaka bir yana bisikletiniz çok güzel.Hayırlı olsun.Bol pedallar.

@Ferhat Öz

Bu akşam pedallı fotograflarını atacağım bugün sürebildim nihayet :)) teşekkür ederim sizede bol pedallar...

çok güzel bi bisikletiniz var gerçekten...

kazasız belasız kullanın inşallah :)

@Gökhan Ö.

çok teşekkür ederim Gökhan bey.. daha iyileri sizlere nasip olur inşallah ..

bence aynakol değişmeli. bisikletinizin güzelliğini gölgeliyor.. şöyle siyah bi aynakol daha şekil görünebilir. :D

Geri