scott-limited

TravellerSeko

Aktif Üye
Kayıt
16 Ekim 2004
Mesaj
146
Tepki
32
Şehir
Glasgow
İsim
Serkan
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
arkadaslar bu ayakkabi hakkindaki yorumlarinizi alabilirmiyim?scott limited/scott pro carbon veya sidi eagle 5/sidi action srs2 modellerinden hangisini onerirsiniz?

Scott limited (link)
Scott pro carbon (link)
Sidi action srs2 (link)
Sidi eagle 5(link)
 
Scudo

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Kayıt
31 Ekim 2006
Mesaj
547
Tepki
313
Şehir
Bostancı / İstanbul
Sidi Action SRS2 kullanıyorum.Rahatlığı+ayarlanabilirliği+fonsiyonelliği 10 üzerinden 10.Ancak ağır şartlarda kullanacaksan(dağ,bayır,çamur) başka bir model düşün derim.Hayırlı olsun...
 

ilkerikier

Daimi Üye
Kayıt
25 Ocak 2007
Mesaj
368
Tepki
251
Şehir
izmir
scott ltd kullanıyorum diğer modellerine göre çok rahat ve dayanıklı bir ayakkabı.yan ve önde bayağı bir destek var. birde çok zarif bir ayakkabı yani şimdiye kadar gördüğüm en zarif mtb ayakkabısı diyebilirim..
 

BadBoy

Aktif Üye
Kayıt
18 Mart 2007
Mesaj
106
Tepki
12
Şehir
i wish it was LA
valla,ben Scott,Shimano ve SIDI kullandim.SIDI son aldigim ayakkabilardi.ve BANA gore scott tan ve shimano dan cok cok daha iyi.

*su nu da unutmamak lazim.SIDI ayakkabilar uzerinde calisiyor ve agirlikli olarak ayakkabilari gelistirmekte.heralde bu yuzden ayaklara mukkemel oturuyor.
 

Ozan Güven

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Ekim 2006
Mesaj
669
Tepki
201
Şehir
Avrupayakası
üst model bir spd ayakkabı hiç giymemiş olmama rağmen bir scott kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim benim fiyat aralığımda olan modellerde ayağıma en iyi oturan scott oldu sidi sanırım bir miktar daha kibar ayaklar için yapılmış :) eğre ayağın taraklıysa sorun olabilir bir miktar.. kesinlikle tek tek dene derim ayağına nasıl oturcağına bak öyle karar ver :) şimdiden hayırlı olsun