Scott Aspect 60ım

Ozan A.

Üye
Tepki
32
İsim
Ozan A.
Bisiklet
Scott
Uzun zaman sonra satin aldigim ilk bisikletim :) Aldigimda asiri pisti hic binmeden direkt yikadim piril piril parladi :p Simdi birkac sorum olucak zincir, arka ruble ve aktarici da kurumus yaglar var bunlari nasil temizleyebilirim? Ayakta pedallarken bir yerden tik tik ses geliyor ancak oturarak pedallarken ses gelmiyor sorun ne olabilir?
Gelelim fotograflara :)
IMG-20150314-WA0003.jpg IMG_20150315_115120.jpg

Dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Scudo
Tepki
1.981
İsim
Ceyhun Özkan
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
öncelikle yeni bisikletiniz hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. şu şekli ile de çok şık duruyor ama sele borusunu siyah renk hayal ettim daha da güzel geldi gözüme(tabi nacizane kişisel fikrim) :) çekiş sistemini temizlemek için wd-40 kullanabilirsiniz eğer bulamazsanız fairy bulaşık deterjanı ve orta sertlikte bir fırça da işinizi görebilir bence. ses konusuna gelince orta göbek veya pedalın da bakıma ihtiyacı olabilir eminim daha tecrübeli arkadaşlar,abiler,ablalar yardımcı olacaktır size :D kolay gelsin tekrar hayırlı olsun.

Tepki
112
Bisiklet
Scott
hayırlı olsun benim kasadan :D 2008 yada 2009 model olması lazım aynen wd 40 işini görücektir yada bir miktar mazot ve eski bi diş fırçasıyla pırıl pırıl yaparsın ruble ve zincirini :) bol pedallar

Fevzi Orak

Daimi Üye
Tepki
252
Bisiklet
b'Twin
Hayırlı olsun , aynı maşadan bende düşünüyorum alıcam inşallah :D