Scudo Sports

Schwalbe Maraton Racer HD Guard Geldi.

@Soner Közen

bi soru daha sorayım,
bu lastik 2,0 genişliğinde ve bu yüzden seçiyorum dolayısıyla ağır. Geniş seçmemin sebebi ise MTB de ince lastik görüntüsünü çok beğenmemem..
sence 1,50 ve daha hafif bir lastik mi almalıyım mesela racer? Almotion geniş ve ağır ama schwalbeye göre en hızlı 2,0 lastik..

çok teşekkürler

Scudo
@serdargecu

1.50 racer kullanıyorum ben de. kalın olmasını istemenin görüntü dışında bir sebebi yoksa boşuna kendini fazladan yormak için kalın alma.

@serdargecu
Rica ederim. Mert'in de dediği gibi olay sadece görüntü ise o işi kafana çok takma. Kesinlikle daha ince bir model seç. ''Racer'' çok iyi bir alternatif. Ben de kullanıyorum, çok mutluyum.

@Ali Uzel
Neresi anlamsız? Ben arkadaşı ileride bir daha alışveriş yaparsa bu site aklında bulunması açısından uyardım. Verdiğim linkte lastiğin fiyatı epeydir aynı. Ayrıca o sitede çoğu ürünü diğer sitelere göre ucuz buldum.
Kimse de sizden benim yaptığımın anlamsız olup olmadığını değerlendirmenizi istemedi.

@Yunus Emree

Hala anlamasız yazıyorsunuz, arkadaş almış ve tecrübelerini paylaşıyor.

Benden değerlendirme istemedikleri gibi sizden de fiyat kıyaslaması istenmedi. Başlığın özüne bağlı kalırsanız iyi olacak.

@Ali Uzel

Bir insan buraya yazıyorsa konuyla ilgili herşey yazılır burda, forumun amacı ne? Anlamsız yazan sizsiniz bari haklı bir sebebiniz olsa konuşurken, anca boş muhalefet.
Arkadaş pahalı olmasından yakınıp yurtdışından getirtmiş ve başka arkadaş da fiyatını sormuş.
Burda fiyat konusu devreye girmişken ben de o siteyi örnek verdim alacak kişiler daha ucuza alabilsilsin diye. Ama sizin gibilere hiçbir şey yaramaz, varın Türkiye kazığıyla alın lastiğinizi.
Başlığın özünü geçin de siz bana cevap yazmazsanız daha iyi olacak, sizi ilgilendirmiyor. Gereken cevabı arkadaş verir size düşmez lafı.

Hoşunuza da gitmeyen şeyleri de rapor tuşuyla bildirin yok yere gerilim çıkarmayın.

@Yunus Emree

Laftan anlayana bir kere söylemek yeterli. Ama sizin laftan anlamadığınız, başlığı da zaten anlamadığınız belli. Siz fiyat analizlerine devam edin. :)

Verdiğiniz sitedeki fiyatı da anlamamışsınız. Orada yazan fiyat postalama masrafı hariç fiyat. Bakın bakalım postalama dahil fiyat kaç paraymış. Siz arkadaşa postalama dahil mi hariç mi sordunuz mu?

@Ali Uzel

€65,29 kargo ücreti dahil bir çift 26x1,5 marathon racer fiyatı bike-components.de'de.
burada €76 sadece lastiklere verilmiş, kargo ücreti yoksa bile daha pahalı...

fiyatını soran olduğuna göre ilgileniyor demekki birileri, belki almayı düşünüyor... yardımcı olma amaçlı yazılmış bir yoruma terslenmenize gerek yok.
ben de şuan bu lastiği kullanıyorum, bir sorun olur da kullanılmaz hale gelirse yine aynısından almayı düşünürüm. en uygun fiyatın nerede olduğunu öğrenmeme katkısı olacak bir yorumu da faydalı bulurum.
http://i.imgur.com/AstGwTU.png
bu da benim aldığım fiyat. €24.90 kargo ile bile daha uygun. o zaman bike-components kargo ücreti de dahil az bir farkla daha pahalıydı. kargo ücretini düşürmüşler sanırım...

@Mert C.

Fiyatlar her zaman değişiyor. Bugün uygun fiyatla bulduğunuzu bir ay sonra bulamıyorsunuz. Başlığı açan arkadaş fiyattan hiç bahsetmemiş sadece tecrübelerini paylaşıyor. Fiyat konusuna çok önem veren insan derinlemesine araştırma yapabilir. Sizin bulduğunuz fiyatı, fiyata önem veren her insan bulabilir. Hatta pusuya yatıp beklerseniz ebay'de o verdiğiniz fiyatların yarısına bile bulabilirsiniz. Bu başlık fiyatın konuşulduğu bir başlık değil. Açan arkadaş o amaçla açmamış.

@Ali Uzel
"Başlığın özünü geçin de siz bana cevap yazmazsanız daha iyi olacak, sizi ilgilendirmiyor. Gereken cevabı arkadaş verir size düşmez lafı."ndan sonra kimin laf anlamadığı açıkça ortada. Konu lastiğin gelmesi, eee ne yapalım geldiyse mi diyecektik? Lastikle ilgili aklımıza geleni söylemeyeceksek ne halta yarıyor bu forum? Siz başlıktan önce forumun ne olduğunu öğrenin önce.

Ayrıca "Benim yazdığım kargo dahil 188 liraya geliyor, sizinki sadece lastikler 219 lira. Kargo ücreti varsa daha da pahalı."
"Amacım tartışma değil sadece bilgi vermek,"
"Fazla vermiş olsanız bile bir daha ki alışverişinizde göz önünde bulundurursunuz." sizin için hâlâ bir şey ifade etmiyorsa size yazmamın hiç bir anlamı yok. Başlık ve içindekilerin analizine devam edin siz.

Selam,
28x1,50 marathon aldım ben sonunda. 29x2,1 de kullandığım iç lastiği aynen kullanabilir miyim acaba?

@serdargecu
Tam olarak 28 ve 29'un farkı var mı bilmiyorum ama iç lastikte hangi ölçüye kadar desteklediğini yazar. Eğer 28 ve 29 aynıysa geriye sadece iç lastikte en desteğine bakmak kalır.
Orda yazanları aktarın, ama büyük ihtimalle uymaz.

Buraya göre aynıymış. Siz o bilgileri yazın, büyük ihtimalle uymayacak ama.

@Yunus Emree

28 ve 29 aynı aslında, dağ bisikleti lastiklerinde 29 kullanılıyor sadece.
Şimdi schwalbe nin sitesinden baktım 17-19A arası iç lastikler uyuyormuş.
Tabi benim iç lastik ölçüsü nedir bilmiyorum :)) açınca anlayacağız artık?

Ilgin için teşekkürler

@serdargecu
29un yazması sadece geniş lastik kullanıldığını belirtmek içinmiş. Evet iç lastiği çıkarıp bakacaksınız yazıyor üzerinde.
19A neyin nesi bilmiyorum ama tahminim sizin C harfli olarak kullanmanız.
Sitede şimdi gördüm Tube yazan kısımda destek yazıyormuş ama onun c harflisi lazım:)
700*32-42 gibi şeyler olur, onun gibi değerlerde olacak.

Geri