Scudo Sports

Schwalbe Crazy Bob dış lastik

Tepki
1
Bir çift Crazy Bob dış lastiğinin fiyatı ne kadardır ve nerelerde bulabilirim HKK Bmx e baktım orda fiyatlar dolar olarak verilmiş banada pahalı geldi ve street için Crazy Bob lastik ne kadar iyidir. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Scudo
Benım önerim katlanabilir herhangi bir lastik almandır crazy bob telli daha ağır olucaktır. Mesela maxix larsen tt v.b.

Kardeşim maxix larsen tt çiftinin fiyatı ne kadardır birde fiyatı bana uyarsa nerden bulabilirim bu lastikleri

(link)
(link)
(link)
(link)

Yanlız altında yazan fiyat tek lastik için geçerlidir.

Valla lastiklere diyicek söz yok ama o kadar param yok malesef :( Forumu sürekli takip ediyorum ama lastik konuları pek açılmıyo o yüzden fazla bilgim yok

@A.Kadir Ünal

yolladığın lastikler 26 inç ebatında bmx 20 inç ebatında ????????? mantık hatası yok mu ?

crazy bob lastik bence gayet uygun o fiyata göre animal tww odyssey lastik vs alabilirsin paran varsa :cool:

Kardeşim bu animal tww odyssey lastik ne kadar birde nerede bulabilirim Crazy Bob konusundada Hkk Bmx de lastiğin tanesine 45 dolar yazıyodu 45 dolarda yaklaşık 75 80 liraya geliyor 2 tane alıcağımı düşünürsek çok para yapıyor ben forumdaki birisinin yazısını görmüştüm Hkk Bmx deki fiyatlar dolar olarak değilde TL cinsinden hesaplayın yazıyordu o yazıyı bir daha bulamadım bulsam sorucam da göremedim onu sorabiliceğim bir yetkili varmıdır?

Hkk bmx de fiyatlar tl üzerindendir... sadece fiyatın yanında dolar işareti var ama fiyatlar Tl DİR...

Valla Allah razı olsun kardeşim bunu öğrenmek istiyodum birde Kadıköydeki yerine gitsem 2 tane aldımmı yardımcı olurlarmı bunuda biliyormusun? :)

Geri