Scudo Sports

Sayibinden Sitesinde Pahalı piskeleti ucuza nasıl alabilirsin?

Scudo
@Uğur Tefci
Aynen öyle :D özellikle 900 tlye aldığı triban 3'ü 800'e koyup yanında aksesuar vermiycem kargoyu alıcı öder diyenlere hastayım :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@olympos bende sattığı mal ile alakalı müşteri adaylarını fırçalayan karakterleri enteresan buluyorum :D bi tanesine hasta oldum :" benimle pazarlığa girenin itina ile kalbini kırarım" :D :D :D biride şey yazmış :" favoriye alıp durmayın alacaksanız alın!!!" :D super

@olympos ahahahaah :D bu adam işi biliyor : müşterinin onu germeye çalıştığını baştan çözmüş :D :d :D

@kokomarmaris Amin dostum Allah hepimizin yüzünü ahirette ak pak etsin inşaAllah :)

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Cok guzel bir yazi yazmissin. Sahibinden com dan sana bisiklet satan biri olarak cok aydinlandim

• Beğen
@katran Yazı yazma hobimi birazda bisiklet sporu konusunda test etmek istedim haruncum bazen bir kahkaha yada bi hayır duası yaşamdaki herşeyden daha kıymetli olabiliyor :)

@master06 bu yazıdan sonra sahibinden stesini bi dolandım bi kaç tane 20 bin tl lik bisiklet görünce kıllandım yalan değil :D

ayile salonumuz vardır

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
"Sayibinden sitesinde market piskeletini köylülere traktör diye satmak mumkun mu ?"adli yazım cok yakinda bu sinemada

• Beğen
@mariokaldato Hocam resmen forum fetret devrine girdi.Bir aydır tık yok senden başı boş kaldı buralar:)Yaz, yazki şenlenelim.Bunalım takılıyoruz buralarda:)

• Beğen
@Candan Biberci
Merhaba dostum , nasılsın? Hayat boyledir yazarsin insanlara farkli calismalar sunarsin kiymet bilmezler , elestirirler horlarlar .Ama bunlardan dolayi yazmamazlik etmiyorum. Bi aydir isyerimle ilgili bi problemim vardi onlarla meskuldum simdi yeni bi ise gectim.Adapte sorunumu çozer çozmez yine karalayacagim bisiler ilgine tesekkur ederim. Musait bi anda cay icelim muhabet edelim

• Beğen
@mariokaldato Yeni işin hayırlı olsun.İnşaAllah memnun kalırsın.Yakın zamanda Armutlu karaburun yapmayı düşünüyorum kısmet belki görüşürüz.Eleştri yapanlarada fazla takma.Onlar mutsuz insanlar ve olmayı seviyorlar;)

• Beğen
Eyvallah Candancim bursada musait bi gun oturalim muhabet edelim diyorum yeni isyerim bursada. Musait olunca yani

• Beğen
İnşaAllah isterim tabiki.Pisletimle gelirim:)

• Beğen
@Halilibrahim
:D ayipsin olm bursaya geldinde durum mu soylemedik yoksa feysbukta " halil ibram geldi gergin hissediyor" diye durum mu bildirdik hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
Geri