MTE
Aktif Üye
- Tepki
- 136
- Bisiklet
- Focus
Bundan 3 ay önce kadar bisiklet bakmak için kızıltoprak şubenize geldim. Yanınızdaki demirkazık dişçisinden çıkıp gelmiştim hatta kaliteli bir bisiklet bakıyordum. ( eski bisikletim de Giant ) Uzun dönem yeni bisikletlerden uzak kaldığım için vites sistemleri vs... yeni teknoloji ve diğer yeniliklerden uzak kalmış bir haldeydim. XTR mış XT miş daha yeni yeni oturuyor. Neyse satış temsilcisiniz (ismini bilmiyorum ama ukala bir tavırda çevre planlama ya da ulaşım mühendisi olduğunu söylemişti. bir tek onu hatırlıyorum bir de uyuz tipliydi) Bana tabiri caizse sende iyi bisiklet alacak tip yok ne şeyime burada geziyorsun çık dışarıdaki bisikletlere bak hissiyatı yaşattı. Yazım iyi değildir betimleme yapamıyorum ama söylediğimden ne kast ettiğimi anlayacaktır bir çok kişi. Adama soru sorucam ama öyle bir yüz ifadesi var ki sanki O tarz benim Nurella. Bir bisiklet görüyorum zorla bilgi alıp sonunda fiyat soruyorum . Diyor ki 8000 TL
eeee yani sen bana 8000 küsür diyince aaa ne pahalıymış dememi falan mı bekliyorsun ? uzun zamandır takip etmiyor olmam fiyatlar konusunda da cahil olmamı mı gerektirir ? bu bilgiyi senle paylaştım diye küçümsemen mi gerekiyor ? Ya da bisiklet almaya takımla falan mı gelmem gerekiyor? Elimde dolarları mı sallayayım. (link) iniş bisikletlerine bakıyordum. sanırım yukarıdaki model ayarında bir bisikletti neyse bu uzar gider eğer okuyorsanız sevgili Delta Bisiklet;
O arkadaşdan satışcı falan olmaz ne satış süreci biliyor ne de potansiye müşteri analizi yapabiliyor. Ben istersem o mağazada 9000 liralık bisiklete bakar 500 liraya bisiklet alır çıkarım istersem bi halt almadan çıkar giderim. Ama istediğim soruyu sorarım siz de seve seve cevap vermek zorundasınız !!! Tüketici mahkemesine gitsem sizin ben bu adama mal satmıyorum deme lüksünüz yok !!! biliyorsunuz değil mi? Bağdat Caddesinde kızıltoprakta mağazanız varsa hedef kitlenizin kalitesine uygun kalifiye satışçılarla çalışmanız lazım. Kardeşime de bu aralar yol-yarış bisikleti bakıyorum ama sizden almayacağım kimi görsem aynı şeyi anlatıyorum. ve anlatmaya da devam edeceğim. İyi satışcı değerli halı der, kötü satışcı pahalı halı der, iş bilmeyen de sen kimsin o halı seni aşar sen şu kilimlere bir bak der. O ukela temsilciniz bugün size zarar vermez ama birgün hiç tahmin etmediğiniz şekilde karşınıza çıkar. Bak şu an aklıma geldi ve 3 ay sonra hatırlayıp burada paylaşıyorum. Ha ama size çok teşekkür ederim. Mağazanızdan çıktıktan sonra o sinirle beni anlayan, yardımcı olan başka bir mağazaya gittim ve kendime benim için değerli bir carbon kadrolu bisiklet aldım. Hobim için gezerken sinir stres oluyorum yahu... kimsiniz abi siz ? ne hakkınız var haftasonu benim tepemi çıkartmaya ? Size olan sinirimden dişçimi değiştiricem. ya 1. köprüye sizin mağazanın önünden geçeceğim diye yolumu değiştirip uzatıp e5 den gidiyorum
Ne lan yani Fenerbahçemi de mi bırakayım maça da mı gitmeyeyim? Hobisi olan adam arıza olur , uyuz olur , az deli olur , huylu olur , hassas olur , ota boka dellenir.... bende öyle bir adamım dellendirmeyin insanları, sevgiler 
O arkadaşdan satışcı falan olmaz ne satış süreci biliyor ne de potansiye müşteri analizi yapabiliyor. Ben istersem o mağazada 9000 liralık bisiklete bakar 500 liraya bisiklet alır çıkarım istersem bi halt almadan çıkar giderim. Ama istediğim soruyu sorarım siz de seve seve cevap vermek zorundasınız !!! Tüketici mahkemesine gitsem sizin ben bu adama mal satmıyorum deme lüksünüz yok !!! biliyorsunuz değil mi? Bağdat Caddesinde kızıltoprakta mağazanız varsa hedef kitlenizin kalitesine uygun kalifiye satışçılarla çalışmanız lazım. Kardeşime de bu aralar yol-yarış bisikleti bakıyorum ama sizden almayacağım kimi görsem aynı şeyi anlatıyorum. ve anlatmaya da devam edeceğim. İyi satışcı değerli halı der, kötü satışcı pahalı halı der, iş bilmeyen de sen kimsin o halı seni aşar sen şu kilimlere bir bak der. O ukela temsilciniz bugün size zarar vermez ama birgün hiç tahmin etmediğiniz şekilde karşınıza çıkar. Bak şu an aklıma geldi ve 3 ay sonra hatırlayıp burada paylaşıyorum. Ha ama size çok teşekkür ederim. Mağazanızdan çıktıktan sonra o sinirle beni anlayan, yardımcı olan başka bir mağazaya gittim ve kendime benim için değerli bir carbon kadrolu bisiklet aldım. Hobim için gezerken sinir stres oluyorum yahu... kimsiniz abi siz ? ne hakkınız var haftasonu benim tepemi çıkartmaya ? Size olan sinirimden dişçimi değiştiricem. ya 1. köprüye sizin mağazanın önünden geçeceğim diye yolumu değiştirip uzatıp e5 den gidiyorum