Scudo Sports

satılık xt dual kollu hidrolik fren seti ön ve arka aktarıcı, aynakol

vgulgec

Forum Bağımlısı
Tepki
167
Arkadaşlar, aşağıda Trek bisikletimin üzerinde görülen fren setini, ön-arka aktarıcıyı ve aynakol setini satıyorum.

Fiyatlar ;

Fren seti ( rotor dahil değil ) : 200 TL

Arka aktarıcı : 75 TL

Ön aktarıcı : 40 TL

Aynakol ( göbek dahil ) : 70 TL

(link)

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

(link)

Scudo
aynakol için şunu belirteyim trek bisikleti aldığım arkadaş evinde trainer ile kondisyon için kullanan birisi idi aynakolun ayakkabı değmesi sonucu oluşan boya silinmesi dışında bir sorunu dişlilerinde bir sorunu yoktur alan arkadaşım güle güle kullansın ağırlığıda 1040-1050 gr gibi birşeydi en son tarttığımda

İlk fotoğrafta xt vites kolu var, sanıyorum onlar satışa dahil değil. Doğrumudur?

değil hocam onlar şuan sahibinde;)

hocam bu arka ve ön aktarıcılara vites kolları dahilmi ?
anlayamadım.

ayrı olan vites kolları satılmıştı vites kolu ilana dahil değil herparça kendinden sorumludur :D

xt frenler satılmıştır gerisine devam

arkadaşlar ilan güncel
1-2 gün içinde satılığa baya bi malzemem çıkacak -2008 xtr dual kollu 1-2km binilmiş hidrolik set -xtr kısa bcak 2008 arka aktarıcı --egg beatter cl pedal 184 gr 31.6 350 mm karbon titanyum sele borusu --sıfır alligator 160 lık rotor seti--vb...

Arkadaşlar, aşağıda Trek bisikletimin üzerinde görülen fren setini, ön-arka aktarıcıyı ve aynakol setini satıyorum.

Fiyatlar ;

Arka aktarıcı : 75 TL

Ön aktarıcı : 40 TL

Aynakol ( göbek dahil ) : 70 TL

alligator rotorlar : 90 tl

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

ilan bu ürünler için devam ediyor

vural abi öncelikle hayırlı satışlar

arkadaşlar vural abi ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapın derim ben deore xt hid. fren seti aldım (dual kontrol) + jant setide tedarik etti saolsun set 9 lu çalıştırdığı için benim ruble ve zincir yalan oldu onlarıda hediye etti saolsun :) şimdi bisikletimi hid. fren yapmış olmanın,aynı zamanda 9 lu sisteme geçmiş olmanın keyfini sürüyorum tekrar teşekkürler vural abi

bu arada ilk etapta yakınmış olmama rağmen dual kontrollere alıştıkça daha bi tatlı gelmeye başladı

Xt fren hidrolik fren seti satılmiş sanırım alana arkadaşa hayırlı olsun..Güle güle kullanman dileğiyle kaçırmişim:((((

@sessiz_dj

evet xtler satıldı xtr set var sıfır yarın nasipse ilana koyacam dual kol 2008 ön arka hidrolik set

Geri