Scudo Sports

Satılık Trek Fuel EX5 2010

Scudo
@sadun çosgun

kodro satmayı düşünürmüsün kadrom yok
her şeyim var sadece kadro lazım kimse satmıyo ama yinede sorayım dedim ve böyle kadro arıyorum bilginize

Arkadaslar ben ABD'deyim ilanla babam ilgileniyor. Buradan degil de sahibinden'den baglanti kurarsaniz isiniz cok daha kolay olur.

Bisikleti parcalayip satmak malumunuz uzun is peder icin, takas tekliflerini de kendisi dusunur sanirim.

Babanıza nasıl ulaşabilirim? Cep tel verebilir misiniz? Öxel mesaj da atabilirsiniz..! Teşekkürler

Bisiklet satildi arkadaslar, alana hayirli olsun.

Tesekkurler,
Onur

Arkadaslar bisikleti alan kisi almaktan vazgecmis ve eve silahla gelerek zorla parasini geri almis ne hikmetse. Bisiklet hala satistadir.

Bu hadiseden sonra bisikletforum uyeleri icin iyi bir fiyat yapip adam gibi adama gitmesini istiyorum, ilgilenenler benle baglantiya gecebilir.

Bisiklet forum uyeleri icin 1950 TL olmustur ve fiyat sondur.

Tesekkurler,
Onur

Öncelikle geçmiş olsun diyorum, inşallah böyle bir durum hiç kimsenin başına gelmez.
Benim bir sorum olacak, "18.5 virtual 17.5 actual" tam olarak ne anlama geliyor, benim 18" bisikletim var yolda iyi ancak dağda büyük geliyor, 17" veya 17,5" kadro ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Hayırlı satışlar...

Hocam bisikletin gercek sele boyu olcusu 17.5, ama geometrisi 18.5 bisikletmis gibi ayarlanmis. Yani biraz daha yukari degil de ileri dogru uzun bir kadro. O yuzden 50mm'lik kisa gidon bogaziyla kullaniyorum ben. Dik yokuslari inerken agirligi arkaya vermek vs daha rahat oluyor, ama cikarken pozisyonunuzu biraz one kaydirmak gerekebiliyor.

Ben 1.75m boyla gayet memnundum, 1.70m alti kisilere uzun gelebilir anca. Vucut yapisina bagli sonucta, 1.65 olup da gayet rahat eden bir arkadasim var, ama bacaklarina gore nispeten uzun ust vucut ve kollari oldugu icin.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim, benim boyum 178, bacak ölçülerime göre 17.5" gibi bir boyut iyi gibi. 18"de sıkıntı yaşamadım ama bazen büyük olduğu hissine kapıldığım oluyor.
Mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamıyorum kusura bakmayın bu konuda.
Bisikleti görmek ve almak istesem şu anda nerede (Ankara'da mı)?
Bir de arada satın alınıp iade sırasında bisiklette bir problem, değişme v.b. olmuş mudur?
İyi günler :D (ABD saatine göre)

1.78'e hic sikinti olacagini sanmiyorum, gidon bogazini uzatmak bile isteyebilirsiniz, 75mm'lik de var bende.

Bisiklet Ankara'da. Demin Skype uzerinden ailemle konusup bisikletin her yerine baktim, babami bisikletin ustunde hoplattim :D vs, ama herhangi bir sey gorunmuyor. Kendisi de degisen/calismayan/zorlanmis bir sey bulamamis. Zaten ilgilenirseniz almadan once bakabilirsiniz istediginiz gibi.

Ilan gunceldir.

Kadrosu Turkiye'de tek, bizzat Lance'in dukkanindan alinmis, yetkili servisin bile yapmaktan aciz oldugu bakimlari yapilmis (kac serviste 275 in-lbs'lik tork anahtari ve loctite 243 kullaniliyor sorun isterseniz), sadece haftasonlari kullanilmis ve kisin cogunlukla yatmis bisikleti daha ne kadara satayim cok merak ediyorum.

Neyse...

selamlar
1750 olurmu ?

mesajım size ulaştımı bilemiyorum o yüzden tekrar yazıyorum
bisikletinizin rengi beni gerçekten cezbetti
1750 tl olabilirmi?
slmlr

onur bey:))

Geri