bu ilanı daha öncede verdim ama kayboldu galiba? neyse:
2004 model trek 4300 dağ bisikleti 24 vites, mat siyah. lastikler toprak görmedi. hep asfaltta, temiz, düz yollarda kullandım. bisiklet ve özellikle kadro çok temiz. stok teknik özellikleri:
*Alpha SL alüminyum kadro 16" (benim boyun 1.72 ve çok rahat). (kadro ağırlığı 1.9kg, toplam bisiklet ağırlığı yaklaşık 13kg)
*InSync 323 sertliği ayarlanabilen 75mm amortisör
*Shimano Alivio arka arttırıcı
*8 li SRAM X5 kaset (SRAM ın alivio/deore si) 11/12/14/16/18/21/26/32
*Suntour aynakol 42/34/24
*Shimano Altus fren/vites kolları
*Promax V-frenler.
*ön lastik: bontrager 2.0"
yanında ek olarak vereceklerim ve değişen parçalar:
*schwalbe Hurricane GX 2.1" doubledefense folding semi-slick arka lastik (lastik patlamaya karşı dirençli)
*km saati (cateye velo 8)
*alüminyum suluk kafesi
*suluk
*pompa
*lastik tamir seti
*yedek dış lastik.
resimde spd pedal var, ancak kendi pedalları ile satacağım. 2004 ten sonra türkiyeye bu model getirilmedi, disklisi getiriliyor artık. bunun sıfır fiyatı 450€. benim istediğim fiyat 350€ (~560lira). bisikleti trek türkiye distribütörü bahar hırdavattan satın aldım. satma sebebim, yol bisikleti alacak olmam. zaten bu sebepten lastikler toprak görmedi. dağ tepe dolaşmayı sevmediğim gibi tekniğimde zayıftır. bisikletin resimleri:
ilgilenen arkadaşlar:
erhanh@gmail.com
0535 475 25 02
2004 model trek 4300 dağ bisikleti 24 vites, mat siyah. lastikler toprak görmedi. hep asfaltta, temiz, düz yollarda kullandım. bisiklet ve özellikle kadro çok temiz. stok teknik özellikleri:
*Alpha SL alüminyum kadro 16" (benim boyun 1.72 ve çok rahat). (kadro ağırlığı 1.9kg, toplam bisiklet ağırlığı yaklaşık 13kg)
*InSync 323 sertliği ayarlanabilen 75mm amortisör
*Shimano Alivio arka arttırıcı
*8 li SRAM X5 kaset (SRAM ın alivio/deore si) 11/12/14/16/18/21/26/32
*Suntour aynakol 42/34/24
*Shimano Altus fren/vites kolları
*Promax V-frenler.
*ön lastik: bontrager 2.0"
yanında ek olarak vereceklerim ve değişen parçalar:
*schwalbe Hurricane GX 2.1" doubledefense folding semi-slick arka lastik (lastik patlamaya karşı dirençli)
*km saati (cateye velo 8)
*alüminyum suluk kafesi
*suluk
*pompa
*lastik tamir seti
*yedek dış lastik.
resimde spd pedal var, ancak kendi pedalları ile satacağım. 2004 ten sonra türkiyeye bu model getirilmedi, disklisi getiriliyor artık. bunun sıfır fiyatı 450€. benim istediğim fiyat 350€ (~560lira). bisikleti trek türkiye distribütörü bahar hırdavattan satın aldım. satma sebebim, yol bisikleti alacak olmam. zaten bu sebepten lastikler toprak görmedi. dağ tepe dolaşmayı sevmediğim gibi tekniğimde zayıftır. bisikletin resimleri:
ilgilenen arkadaşlar:
erhanh@gmail.com
0535 475 25 02