vgulgec Forum Bağımlısı Kayıt 8 Aralık 2008 Mesaj 881 Tepki 167 Şehir zonguldak 16 Haziran 2009 #1 akadaşlar tüm kardeşlere tekrar selam sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum dostum bi kardeşim sayesinde tüm güzellikler sizinle olsun .... ürünüm şu resimler son hali iade garantili kargo benden 550 ytl ve son fiyatım ulaşım için tel:05067746706 (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)
akadaşlar tüm kardeşlere tekrar selam sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum dostum bi kardeşim sayesinde tüm güzellikler sizinle olsun .... ürünüm şu resimler son hali iade garantili kargo benden 550 ytl ve son fiyatım ulaşım için tel:05067746706 (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)
vgulgec Forum Bağımlısı Kayıt 8 Aralık 2008 Mesaj 881 Tepki 167 Şehir zonguldak 17 Haziran 2009 #2 üzerinde görülen matcmaker ile birlikte verilecektir matc maker sram vites kollarını kelepçesiz bu frenlere takmaya yarayan aparatı sramın 2 kelepçenin ağırlığından kurtulmuş olunuyor
üzerinde görülen matcmaker ile birlikte verilecektir matc maker sram vites kollarını kelepçesiz bu frenlere takmaya yarayan aparatı sramın 2 kelepçenin ağırlığından kurtulmuş olunuyor
vgulgec Forum Bağımlısı Kayıt 8 Aralık 2008 Mesaj 881 Tepki 167 Şehir zonguldak 18 Haziran 2009 #3 frenler furkan duru bey e satımıştır hayırlı olsun ilan kilitlenebilir ----emeği geçen kardeşlerime teşekkür ederim ---
frenler furkan duru bey e satımıştır hayırlı olsun ilan kilitlenebilir ----emeği geçen kardeşlerime teşekkür ederim ---