@Bora
Sayın yönetici peki insanlara sert ve tartışma yaratacak cümleler kurmak serbest mi?
05-) Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
Neden Bizim için gereksiz yazmak yasaktır diye uyarı gelmiş de arkadaşa kaba ve sert mesajlarından dolayı birsey denmemiş merak ettim sayın yönetici? Bizim gereksiz yazdıımız yok arkadaş fiyatı orjinali ile kıyaslamış.. Ne var bunda? belki adam uçuk fiyata satıyor. Millet bunu görsün bilgilensin ona göre belki sıfırını alacak. Bu mu gereksiz yazı? Peki Bunu çekemeyen ilan sahibi ne yazdı?.... Neler yazmadı ki bi hakaret etmedi! Neden sakin olmuyor? İnsan gibi Arkadaşlar bu bisiklete ben şu gibi parçalar ekledim o nedenle fiyatı böyledir dese ya! Bakın aslında o mesajla birşey daha açığa çıktı! insanlar mesak ediyormus demekki! Ama cevabı saygılı olsaydı ne olurdu? Satışı temiz olurdu.. Eminim şu anda birçok kişi arkadaştan ürün almamayı düşünüyordur.
Ayrıca Hiçbir forum kuralında ilanlara orjinalleri ile kıyaslama yapılmaz kuralı yoktur ve olmaması da gerekir... İnsanlar burada bilgi almak icin bulunuyor. Forum bu demektir sayın yönetici.. Olayı ne kadar biliyorsunuz forum yada ikinci el satış kurallarını okudunuz mu bilmiyorum ama burada yapılan birsey yok. arkadaşın verdiği cevaplar çok kaba! gelip burada onu uyarmanız gerekirken bir de bize fırça çekiyorsunuz...