Scudo Sports

Satılık Reba Sl

exen

Daimi Üye
Tepki
44
Elimde bulunan cok temız reba masa specilazed suluk kafesı ve barend masa apratı satılıktır ciddi alıcıların özelden ulasmasını rica edicem
reba sl 220 evro
barend 20 ytl
suluk kafesı 20 ytl
aparat 15
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
(link)

(link)

(link)

Scudo
Maşanın üst boru uzunluğunu belirtiniz.

barend i düşüüyorum ama polonyadanmı gelicek buraya??

Merhaba,
Profilinizde yer olarak Polonya görünüyor, teslim ve kargo şartlarını da belirtirseniz iyi olur ;)

Erkan abi üniversite için gitmişti Polonya'ya.Arada bir geliyor.Parçaları büyük ihtimalle İstanbul'dan verecektir.

arkadaslar belırtmeyı unuttugum ıcın özür dilerım bırıncısı ürünler ıstanbul dan teslim ıkıncısı amortısırun üst boru uzunlugu ben nerdeyse hıc kesmedım 22 cm ben dort adet speccer kullanıyordum

tanışıyoruz sanırım metin bisiklete takılıyormuydun??
barend leri bana satmayı düşünürsen haftaya pazar elden teslim alırım 1 hafta sonra;)

16 01 2009 tarıhınde turkıyede olmayacagım eger alıcaksanız bu tarıhten once almanız lazım arkadaslar

masa apratı deginiz şey nedir?onu açıklarsanız sevinirim birde suluk kafesi karbon mu acaba?

ısmını bılmıyorum gercekten ama masanın ıcınden gecerek en alt kısımından tamamını tutuyor dh ve freerıde cılar kullanıyor bu aparatı

suluk kafesıde carbon gorunumlu plastık 38 gr agırlıgı var

arkadaslar tatilim bıtıyor ve su anda ilandaki tum parcalar barendler harıc yanlız 200 evro ya dusurdum cıddı alıcılar özelden ulassın lütfen
amortısör reba sl
direksiyondan kilit aparatı
suluk kafesı specilazed
ve masa sabıtleme aparatı
uc adet carbon specıer

arkadaşlar almayı düşünüyosanız maşa gerçekten temiz hatta bayan kullandı çok fazla yarış görmedi maddi bir sorun olmasa bu fiyata satılmazdı almak isteyenlerin içi rahat olsun

Maşa hangi senenin? Detaylı açıklamayı nerden bulabiliriz?

offfffff şu maşa bu fiyat hala satılmıyorsa gerekten kriz burayıda teğet gecmiş anlaşılan:)

Geri