Scudo Sports

satılık Khe

trial_tuna

Daimi Üye
Tepki
155
http://img39.imageshack.us/img39/1967/dsc00146ua.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/1929/dsc00144zi.jpg
evet arkadaşlar resimdeki bmx satılıktır

kadro:khe derrick
arka lastik: crazy bob
ön lastik: kenda
jant: sun rims 48 tel
ön göbek: prism 14mm
arka göbek: formula 14 mm
ayna dişli: khe 3 parça
koltuk: kHe
koltuk borusu kelepçesi: prism
maşa: prism
fren kolları: shimano
frenler: diatech
pegler: prism street
gidon: prism
pabuc: kartuş
boğaz: kHe
gyro içten markasını unuttum ama çok kaliteli ve tek telli sistem çift değil yani istediğiniz fren kolunu kullana blirisiniz

şimdilik aklıma gelenler bu kadar arkadaşlar bisikletin sorunu yoktur sorunu çıktığında hemen yaptırdım öyle kullandım yani fiyatım 750 Tl Khe için bedava ama para ihtiyacım var bu nedenle satıyorum pazarlık yok ha kesin alıcağım diyen olursa ufak bişey yaparız ama oda adet yerini bulsun diye ufak bir miktar:in: öyle bisikletten anlamayan arkadaşlar abuk subuk mesajlar atmayın lütfen vay pahalı vay şöyle diye görüyoruz abuk subuk bisikletlerin gittiği fiyatları lütfen

Scudo
Kadroyu Bu Kadar Hor Kullanmasan Direk Satılırdı Kimse Almazsa Ben Alırdım Ama Hayırlısı

Parçalar Çok Sağlam Bisiklet de Sağlam Alacak Arkadaşa Hayırlı Olsun ..

hatta 600 veren ilk kişiye vericeğim ya sıkıştım satmam gerek :S

beyler khe bu başka bişey değil markasını bianchi gibi bisikletler 400 e satılıyor 500 khe veriyo halen bişeyler uydurmayın . . . hayırlı satışlar 10 numara bisiklet street e geçicek olsam hemen alırdım

@kamil şahin

sağol kardeşim anlamıyorum ya milleti parçasına markasına bakmadan abuk subuk yorumalr yapılıyor inanmıyorum 500 liraya vereceğime ama bu kısa bi süre tabiki işim hal olunca vermem bu paraya ve satılmazsa da yuh diyeceğim:eek::eek:

evet haklısınız arkıler bmx cok guzel ama kadroyu bıraz psıletmıs o kadr ama bmx guzel sadece khe

@yaasin usta

kadroyu pisletmek nedemek anlamadım:in: eline bez alır silersin geçer :in: bence sende artık milletin ilanını pisletmeyi bırak bütün ilanlara bişeyler yazmışsın eğer mesaj sayını arttırmak istiyorsan 2. el bölümünde değilde bmx bölümüne gir:ci:
ve ayrıca bu mesajıma bir cevabın varsa özelden yaz

@kamil şahin

bak bu konuda katılıyorum arkadaşım sana;) kendini muhalefet yapan insanlar ne anlarlar bundan bilmem aynını biz kendilerine yapsak ne düşünürler acaba burada bu tarz yorumlar yapıldığında ilanlar kirletildiğinde insanların kafaları karışıyor ayıp yani tek benim ilanım değil bir kaç ilanda da rastladım bu duruma:violent-s:violent-s

@trial_tuna

arkadasım herkesın bı yorumu var her bmx ıcın var ama herkes solemıyor satısı engellememek ıcın ve ne yazıkkı bazı arkadaslar klavye erkeği....:cool:

ARKADASLAR bianchi salcano bmxler 400 -450 ye gidiyor adam Khe Koymus 500 dıo sız hala abuk subuk yorumlar ıle mesgul edıyorsunuz almıcak adamlar elıyor ilani kirletiyor arakdaslar ayıptır yapmayın allah askına

SATIŞDA Problem olmayacağına inanıyorum bisiklet cok ıyı ustundekı parcalar yeterrr.

@yasinflatlandd

inş kardesım yaasin usta degılsındır oleysende hala akıllanmadın mı?... degılsende 2. bır olay yasanmasın;)...:cool:

bencede tatsızlık çıkmasın yoksa Khe yi başında paralıyacağım yani :mad: :D

Geri