Scudo Sports

SatıLık Jant Seti

Atakan DEMİR

Daimi Üye
Tepki
61
ÇemberLer Fir PoLar 3 Kat ALiminyumdur GöbekLeri Shimano Fh-M495 Center Lock DiskLi Göbektir Üzerinde Sram 9 Lu DişLisi Vardır Üzerinde MicheLin Country LastikLer BuLunmaktadır Ön Lastiğin Durumu İyi Ancak Arka Lastik Hakkında Aynı Şeyi SöyLeyemem Sram DişLininse Durumu İyidir Fakat 9. DişLi de ZorLandığı Zaman Atma YapabiLiyor İç LastikLer İse Gene MicheLin dir.

(link)

(link)

(link)

(link)

Fiyat 100 YTL

Scudo
nasıl dişli zorlandıgı zaman atma yapıyor zaten hep zorlanmıcakmı o dişli,flibir her zorlandıgında atma yaparsa

9. dişli zorlama yapınca atlama yapıyorsa sorun göbekte diye düşünüyorum.
Her neyse lastikler hariç ve dahil set ağırlıklarını hangi marka tellerle örülü olduğunu belirtebilirseniz sevinirim.
İyi satışlar

9 zaten ağır bi vites sürekli zorlanma halinde o zaman sürekli atma yapacak demektir ruble değişince düzelirmi acaba

rubleeden dolayı yapıyorr rublenin dişleri erime yapmıştırr.

TeLLerin Markası Yok BiLdiğimiz jant TeLi 9. DişLiye Aşırı Derece AsıLındığı Zaman AtLama Yapıyor Bunu Her DişLi Yapar AğırLıkLarı Hakkında Birşey SöyLeyemiycem Ama Tartar Yazarım.

@Infra

Hayır bunu her dişli yapmaz .. dişliler aşındığı zaman böle bi sorun olur...

Ben pedala yüklenerek patinaj çekiyorum...aşınma olmadığı için hiç atlama falan olmuyo..

Her Zaman Yapmıyor Zaten ÖyLe Bişiy GeneLLikLe VitesLeri Ayarsız OLduğu Zaman Yapıyordu Deore Mekanizma İLe KuLLanırken Attırma Yapıordu Ancak Deore Lx Mekanizma İLe 2 Ay Gibi Bir Süre KuLLandım ÖyLe Bir SorunLa KarşıLaşmadım. Ve Sonunda AnLadımki Deore Mekanizmamın Tutucu PimLerinden Birini Kırmışım :D

Birde Sen 9. Vitestemi Patinaj Çekiosun Dostum BacakLarın Gerçeken Çok SağLam OLmaLı :)

Ağırlıkları bekliyorum

Dostum AğırLıkLarı En Erken Pazartesi SöyLeyeBiLiyim Çünkü ParçaLar İşyerimde Durmaktadır Pazartesi Sana AğırLıkLarını SöyLerim

@Infra

Ağırlıkları halen beklemekteyim ....

İLan GünceLdir Bu Arada Tartım OLmadığı İçin AğırLıkLarını Yazmam Biraz Sürdü Ama Yarın Yazıcam

Geri