Scudo Sports

satılık Drag f5 kadro...

Scudo
kaynak direk birbirene kirilan yerden yapildigi zaman ilk yapildiginda bir kere bir isi gormus oluyor kirilinca tekrara bir isi gordugu icin kirilmasi daha cabuklasiyor bende bir cok kere kaynak yaptirdim ve caresi su bir kaynak yapilacak bolume yine bir aliminyumdan bir aparat yapilmasi tam sifir oturmasi icin alistirilmasi daha genis bir yuzey saglamligi icin iki kaynak yapilan bolum olabildigince cabuk sogutulmasi isi dagilimi en aza indirilmesi ben bu sekilde kadro kaynak yaptim ve hala binildiginede biliyorum sorunsuz olarak

şu anda kullanılıyor değilmi yani çalışır vaziyette... kaynak lı olması bi sorun teşkil etmiyor değilmi ?????

@cadde27dkr

Malesef şu anda kullanılmıyor
kaynaklı olması çok büyük sorun teşkil ediyor tekrar kırılma olasılığı var
kırılan alt mafsalın aynısından bulursanız tekrar kullanılır hale gelir...

S.A. kardeş telefon numarası bırakmamışsın istersen bana ö.m. ile yolla görüşelim veya beni arayabilirsin 0530 205 83 84 bekliyorum..... saygılarla

Güncelliğini korumakta
yokmu işine yarayacak birisi...

Ne çeşit bir kaynak yapıldı kadroya ? Kaynak tek bir çeşidi olan bir birleştirme yöntemi değildir arkadaşlar.Hatta bu iş baya karmaşıktır.Uygun elektrodla normal bir elektirik ark kaynağı yapıldıysa kısmen sağlam denebilir bu kadro için.Ya da gaz altı kaynağı yapıldıysa zaten çoğu kadroya fabrikasında yapılan bir kaynaktan bahsediyor oluruz.boya ve kaynak sökülüp üst ve alt kısmından destek parçalarla kaynatılırsa daha sağlam olabilir sanırım.

@Fatih Kısa

Kadronun kırık olan bölümüne alüminyum argon kaynağı yapıldı ve içine destek atılarak kaynatıldı...

@Mehmet Can

Aynı yerden birkez daha kırılacağını sanmıyorum bu kadronun eğer bu şekilde yapıldıysa tabi yapanada bağlı düzgün yapıldıysa bi sorun olmaz.

@Fatih Kısa

Yapılan kaynak düzgün bir şekilde yapıldı ama tekrar kırılırmı orasını bliemem?

Geri