Scudo Sports

Satılık Chopper Bisiklet (MTB takaslı)

Yasin Kukur

Forum Bağımlısı
Tepki
386
Bisiklet
Scott
Bisikletimi MTB ye geçeceğim için satmaktayım yani tekliflere açığım.

Crazy Chopper Bike Bisikletimi satmaktayım. Herşeyden önce gösterişi ön planda olan bir bisiklettir.Farklı bir kategoride bisikletle devam edeceğim için satıyorum!

Bisikletimi 2009 yazının sonlarından itibaren kullanmaktayım. Şuana kadar hiçbir arızası olmadı ve şuanda da hiçbir arızası yoktur.

Bisiklet Emsallerine göre bayağı Temizdir.

Sizde bisikletinizle gezerken yoldaki herkes size baksın, herkesin gözleri ve dikkatleri üstünüzde olsun istiyorsanız bu bisiklet bunları fazlasıyla size sağlıyor. Ben bu bisikleti aldığımdan beri çoğu şey farketti.

Fiyat: 450 TL
Kargo alıcıya aittir. ((PTT kargo daha ucuz))

Pazarlık payı vardır.

Alıcak olana şimdiden hayırlı olsun.

İLETİŞİM:

Cep: 0541 236 90 24

MSN & Mail: ysnkukur@hotmail.com

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
kadro boyu nedır :D meshur soru , ben sormasamda mod arkadaslar ıllakı sorar :D

:D :D bayağı güldüm sayende. :D kadro boyunu bende bilmiyorum ki. artık bu soruyu bu bisiklet için soranda ayıp eder yani. :D:D

:D:D bayağı güldüm sayende. artık bu soruyu bu bisiklet için soranda ayıp eder yani. bende bilmiyorumki boyunu. :D:D

Bu Yakışıklı güncel olarak isteyene verilir ! :D

Aslında bugün xc4000 aldım. yani takas değil de nakit olsa daha iyi olur

Çok temiz duruyor.Motorcular içinde güzel bir süs olarak kullanıla bilir aslında.Bende almak isterim fakat fiyatları nedir bunların bilmiyorum.Garaja koymak için düşünebilirdim:))) Hayırlı satışlar...

@pirated

Aslında piyasası biraz karışık yani benimkinden kötüsüne 750 diyende var, 500 diyende var. Mesela burda bir tane daha var, benimkinin yanına bile gelemez bisiklet dökülüyo.Çocuğa 200 lira ver bana dedim, düşünme aşamasında. :D:rolleyes:

Ben samsundanım, doğrudur. Bu bisikleten piyasada çok az da olsa çoğu şehirde mevcut. ;)

acaba kac kg (bunu sordugum ıcın senden ozur dılıyorum :D ) ve onde amortısor varmı egerkı amortısor varsa ıyı ınıs yapılır bununla :D , hayırlı işlerrrr

@sonEr´´

Neden bu enteresan sorular senden çıkıyo acaba? :D bisikleti tartmadım ama tahmini söyliyim 30 kg. ve civarı

Yakışıklı ayrılamıcaz galiba, bizi ayırmak istemiyorlar. :D:D _-Günceldir-_

arkadaşım baya iyi bir bisikletin varmış bu arada alıcı için fiyatı çok çok iyi çünkü biz bu bisikletlerden imal ediyoruz ve buna göre fiyatlar bayaa iyi

neyse alıcıya şimdiden hayırlı olsun

Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel

Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - GüncelGüncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel

Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel - GüncelGüncel - Güncel - Güncel - Güncel - Güncel

Geri