Yasin Kukur
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 386
- Bisiklet
- Scott
Bisikletimi MTB ye geçeceğim için satmaktayım yani tekliflere açığım.
Crazy Chopper Bike Bisikletimi satmaktayım. Herşeyden önce gösterişi ön planda olan bir bisiklettir.Farklı bir kategoride bisikletle devam edeceğim için satıyorum!
Bisikletimi 2009 yazının sonlarından itibaren kullanmaktayım. Şuana kadar hiçbir arızası olmadı ve şuanda da hiçbir arızası yoktur.
Bisiklet Emsallerine göre bayağı Temizdir.
Sizde bisikletinizle gezerken yoldaki herkes size baksın, herkesin gözleri ve dikkatleri üstünüzde olsun istiyorsanız bu bisiklet bunları fazlasıyla size sağlıyor. Ben bu bisikleti aldığımdan beri çoğu şey farketti.
Fiyat: 450 TL
Kargo alıcıya aittir. ((PTT kargo daha ucuz))
Pazarlık payı vardır.
Alıcak olana şimdiden hayırlı olsun.
İLETİŞİM:
Cep: 0541 236 90 24
MSN & Mail: ysnkukur@hotmail.com
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Crazy Chopper Bike Bisikletimi satmaktayım. Herşeyden önce gösterişi ön planda olan bir bisiklettir.Farklı bir kategoride bisikletle devam edeceğim için satıyorum!
Bisikletimi 2009 yazının sonlarından itibaren kullanmaktayım. Şuana kadar hiçbir arızası olmadı ve şuanda da hiçbir arızası yoktur.
Bisiklet Emsallerine göre bayağı Temizdir.
Sizde bisikletinizle gezerken yoldaki herkes size baksın, herkesin gözleri ve dikkatleri üstünüzde olsun istiyorsanız bu bisiklet bunları fazlasıyla size sağlıyor. Ben bu bisikleti aldığımdan beri çoğu şey farketti.
Fiyat: 450 TL
Kargo alıcıya aittir. ((PTT kargo daha ucuz))
Pazarlık payı vardır.
Alıcak olana şimdiden hayırlı olsun.
İLETİŞİM:
Cep: 0541 236 90 24
MSN & Mail: ysnkukur@hotmail.com
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)