Raven_35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.869
Alivio arka attırıcı.
Eski modeldir.
Temizdir.Fiyat:20 YTL
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde sıfır hiç kullanılmamış hatta tel dahi takılmammış tertemiz zac19 var.Çifti 30 YTL dir.
(link)
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde temiz seri dışı aynakol var.Orta yatakla beraber.Orta yatak un40 tır ve xt nin orta yatağıdır.Hepsi sıkı durun 60 YTL.
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde alivio aynakol var 8li sistem temizdir.Orta yatakla beraber.Un 25 orta yatak var.40 YTL.
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde xtr modifiyeli sele var.Ağırlığı 175 gr.Fiyat:30 YTL
(link)
9 lu sistemdir.Temizdir.
Merhaba arkadaşlar elimde alivio ruble var.Temizdir.Sorunsuz.28-11 oranlıdır.8li sistem.Fiyat:20 YTL.
(link)
Elimde xt ön aktarıcı var alttan çekmeli.31,8 kelepçeli.Temizdir. Fiyat:20 YTL
(link)
Arkaşlar merhaba elimde lx ön aktarıcı var eski tip.Lacivert renkli alttan salınımlı 34,9 kelepçeli.Fiyat:20 lira
(link)
Elimde alivio ön aktarıcı var.Temizdir.31,8 kelepçeli.Alttan çekmeli. Fiyat:10 YTL
(link)
Elimde LX paralax göbek var.Sıfırdır kullanılmadı.Bisiklet üzerine dahi takılmadı.Daha içi filan açılmadı tamammen orijinal.Fiyat:40 YTL
(link)
Elimde maguranın hidrolik jant frenleri var.Sıfırdır hiç kullanılmadı bisiklet üzerine dahi takılmadı.Her şey dahildir. Fiyat:120 liradır.
(link)
Elimde Lx cantilever frenler var.Sıfırdır.Hiç kullanılmadı.Orijinal pabuçları ve vidaları ile birlikte
20 YTL.
(link)
Elimde zoom alu karbon sele borusu var.31,6 ölçüsü.Uzunluğu 320 mm dir.Ağırlığı 270 gr dır.Fiyat:35 YTL
(link)
Elimde gidon ve gidon boynu var.Beraber satıyorum.Gidon boynu 100mm. Gidon 58 cm dir.Fiyat:30 YTL
(link)
UNO gidon ve gidon bogazı.
Temizdir. Boyun 105 mmdir.
Gidon v gidondur.
Fiyat:20 YTL dir
http://img148.imageshack.us/img148/9169/xtr0047ut2kg8.jpg
Elimde Uno v gidon ve uno gidon boynu var.Gidon boynu 90 mm.Fiyat:20 YTL
http://img528.imageshack.us/img528/3600/xtr0046yq6me1.jpg
Elimde Deore ön aktarıcı var.
İsteyene verebilirim.Para istemiyorum.
m510 siyah.üsten salınımlı 34,9
Gerçekten ihtiyacı olan birine üst model alamıyan birine vermek istiyorum.
Eski modeldir.
Temizdir.Fiyat:20 YTL
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde sıfır hiç kullanılmamış hatta tel dahi takılmammış tertemiz zac19 var.Çifti 30 YTL dir.
(link)
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde temiz seri dışı aynakol var.Orta yatakla beraber.Orta yatak un40 tır ve xt nin orta yatağıdır.Hepsi sıkı durun 60 YTL.
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde alivio aynakol var 8li sistem temizdir.Orta yatakla beraber.Un 25 orta yatak var.40 YTL.
(link)
Merhaba arkadaşlar elimde xtr modifiyeli sele var.Ağırlığı 175 gr.Fiyat:30 YTL
(link)
9 lu sistemdir.Temizdir.
Merhaba arkadaşlar elimde alivio ruble var.Temizdir.Sorunsuz.28-11 oranlıdır.8li sistem.Fiyat:20 YTL.
(link)
Elimde xt ön aktarıcı var alttan çekmeli.31,8 kelepçeli.Temizdir. Fiyat:20 YTL
(link)
Arkaşlar merhaba elimde lx ön aktarıcı var eski tip.Lacivert renkli alttan salınımlı 34,9 kelepçeli.Fiyat:20 lira
(link)
Elimde alivio ön aktarıcı var.Temizdir.31,8 kelepçeli.Alttan çekmeli. Fiyat:10 YTL
(link)
Elimde LX paralax göbek var.Sıfırdır kullanılmadı.Bisiklet üzerine dahi takılmadı.Daha içi filan açılmadı tamammen orijinal.Fiyat:40 YTL
(link)
Elimde maguranın hidrolik jant frenleri var.Sıfırdır hiç kullanılmadı bisiklet üzerine dahi takılmadı.Her şey dahildir. Fiyat:120 liradır.
(link)
Elimde Lx cantilever frenler var.Sıfırdır.Hiç kullanılmadı.Orijinal pabuçları ve vidaları ile birlikte
20 YTL.
(link)
Elimde zoom alu karbon sele borusu var.31,6 ölçüsü.Uzunluğu 320 mm dir.Ağırlığı 270 gr dır.Fiyat:35 YTL
(link)
Elimde gidon ve gidon boynu var.Beraber satıyorum.Gidon boynu 100mm. Gidon 58 cm dir.Fiyat:30 YTL
(link)
UNO gidon ve gidon bogazı.
Temizdir. Boyun 105 mmdir.
Gidon v gidondur.
Fiyat:20 YTL dir
http://img148.imageshack.us/img148/9169/xtr0047ut2kg8.jpg
Elimde Uno v gidon ve uno gidon boynu var.Gidon boynu 90 mm.Fiyat:20 YTL
http://img528.imageshack.us/img528/3600/xtr0046yq6me1.jpg
Elimde Deore ön aktarıcı var.
İsteyene verebilirim.Para istemiyorum.
m510 siyah.üsten salınımlı 34,9
Gerçekten ihtiyacı olan birine üst model alamıyan birine vermek istiyorum.