Scudo Sports

Saros Enez turları

Scudo
Ömer,Keşan'a geldiğinde her zaman bekleriz.Nasıl olsa dükkanı öğrendin..Bu arada Keşanda hep beraber tur düzenlenmesini çok isteriz...Çekmiş olduğun fotolar ve anlatım için teşekkürler...

Merhaba...
Arkadaş, çok kıskandım. Benimde isteğim, Saroz u pedallamak...
Eğer genel bir org. olursa mutlaka katılmak isterim.

Ömer Faruk, çok güzel fotoğraflar eşliğinde, bize yaşattığın güzellikler için
teşekkür...

Sağlıcakla kalın

@Harun Akalın

Teşekkürler harun abi, dükkanı öğrendim keşan a yolun düşerse çayını içmeye geleceğim.

@djayo

her yeri cennet ama kıymetini bilene

@Bahadır ATILGAN

Biz organize edip gidebiliriz, giderken bir minibus bulabilirsek bisikletler için iyi olur yoksa araba arkasına 2 bisikletle çok araba gerekli.Çok tad alacağımızdan eminim gerçekten temiz bir hava ve genelinde dokunulmamış bir doğa, köyler vs, vs. Köy kahvesinde ahali ile beraber çay içmenin keyfi anlatılamaz.
Böyle bir organizasyon yapıldığında Keşan B.Grubu bize yardımcı olacaktır.hemde Keşan bisiklet grubu ile tanışmış oluruz.

bayaa bi macera yaşamışsınız abilerim:))
doğum yapan koyun
orman yangını felan
tebrik ediyorum
çoğu kişiye yazıyorum ama cidden batıda deniz kenarında olan geziler çok hoşuma gidiyor sizinle beraber pedallamayı mevlamdan dilerim :)))))))))))

vayy bizim oralar :D
az tur yapmadım güneşin altında :D bu sene çok fena sıcak yaptı oralarda..

ormanda iyi rahat gitmişsiniz ben sivrisinekler ve helikopter böcükleri yüzünden rahat ilerleyemiyordum...
çok sivrisinek yutmuşluğum var :D

gülçavuşta bu sene sahil diye bişey kalmamış ama.
ya sultaniçe tarafına giderken dereden sonraki yerde girmek gerek yada sultaniçe liman kenarında yada liman arkasında :D
ıslak mayoyla bisiklete bindim hep o yüzden çok acı çektim :D

Sevgili Ömer Faruk, ben yazlıkta olunca Keşan'da karşılaşamadık. Bunun için üzgünüm, ancak gönlümüzde yer eden dostluğun ile avunuyorum. Her zaman bekliyoruz, Başımızın üstünde yerin var.
Tur görüntülerinin paylaşımı için teşekkür ediyorum. Yazlıktan yeni dönmeme rağmen fotoğraflar beni denize çeker oldu, hasretim büyüdü.

Sevgi ve muhabbetlerimle

@osman yalçın

neden olmasın dünya küçük birgün karşılaşır pedallarız.

@Güvenç TERZİEROL

sivrisineklerden gündüz bir sıkıntı çekmedik ama akşama doğru helikopter böcekleri çıkıyordu.
dediğin gibi sahil bozulmuş kışın gelen sel sularından denize karışmış.Biz genelde orman içinde denize giriyoruz daha bakır ve temiz.Seneye karşılaşırız umarım.

@KAMİL TABAK

evet abi bir türlü karşılaşamadık inşallah bir daha ki seneye yerinizi öğrendim Keşan a yolum düştüğünde sizi rahatsız edeceğim:) Deniz içn için akıyor bana kalsa hr hafta sonu giderim değer bence.

@Hasan Can

Teşekkür ederim. Sizin oralara pek uzak yerler değil aşınalığınız vardır muhakkak.

Çok güzel. Gezdiğiniz yerlere hayran kaldım. Paylaştığınız için teşekkürler.

Geri