Kara Kartal
Daimi Üye
- Tepki
- 265
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Merida
Haftasonu değişiklik olsun diye eşimle İstanbul'a geldik. Yabancı birisi olarak (gerçekten yabancıymışız buralar artık suriyelilerin olmuş) Karaköy , eminönü ...vs derken Birden kendimi bir alt geçitte bisikletlerin içinde buldum hemen gözlerimiz parladı bir neşe bir heves daldık gördüğümüz ilk dükkana...
Bisikletlerim için aksesuar vardır ümidiyle, başladım bişeyler sormaya (levye, allen takımı...vs) sonuç hüsran. Bir sonraki de öyle, bir sonraki de...
Olay artık sosyal deney projesine döndü girdiğim 8 mağazadan 1 kişi levyenin ne işe yaradığını bilmiyor. Aldığım cevaplarda çok komik; 'Bizde öyle şeyler bulunmaz' , 'Hasan abi bi baksana burda biri bişeyler soruyor' ... neler neler...
Adamların sattıkları tek ürün olan bisiklet hakkında da hiçbir bilgisi yok.
Bu hayal kırıklığı da bize yeter.
Bisikletlerim için aksesuar vardır ümidiyle, başladım bişeyler sormaya (levye, allen takımı...vs) sonuç hüsran. Bir sonraki de öyle, bir sonraki de...
Olay artık sosyal deney projesine döndü girdiğim 8 mağazadan 1 kişi levyenin ne işe yaradığını bilmiyor. Aldığım cevaplarda çok komik; 'Bizde öyle şeyler bulunmaz' , 'Hasan abi bi baksana burda biri bişeyler soruyor' ... neler neler...
Adamların sattıkları tek ürün olan bisiklet hakkında da hiçbir bilgisi yok.
Bu hayal kırıklığı da bize yeter.