Scudo Sports

Sanırım bu foruma son girişim

Üzme bisikletini,ihmal etme.Bir iki gün ara versen de gözünün önünden ayırma.

Scudo
Batuhan Bey üzülmeyin ve bisikletinizi terk etmeyin.

Bana bisiklet sürerken araba çarptığında başta ben de sizin gibi düşünüyordum. Basit bir çarpma zannetmeyin. Bildiğiniz kaputun üzerinden 3 metre uçurdu beni.
Sonrasında daha yatakta yatarken içim içimi yemeye başladı. İyileşsem de sürmeye başlasam diye. :)

HEr kaza yapan sürmeyi bırakırsa sokaklarda bisiklet kalmaz.Siz önlemlerinizi alın dikkatli sürün kazalar olacaktır.Allah beterinden saklasın.Herkes böyle düşünürse kim yapacak bize bisiklet yolu :)

Bisiklet neydi bu arada?

İnsan değer verdiğine zarar gelince üzülüyor.. aslında mala değer vermemek lazım ama ister istemez bazen veriyoruz. Sakınan göze çöp batar sözünü hatırlayın ve eşyalara fazla değer vermeyin. Bize bir şey olmasın :)
Bisikletten soğuyacak bir kaza değil bu! Bende kaykay'dan düştüm :D sol elimi sakatladım ilk aklıma gelen kırıldıysa bisiklete binemeyeceğim korkusu oldu, şükür kırık veya çatlak olmamış. Sol elimin parmakları halen tam kapanmıyor ama yinede binmeye devam ediyorum.

Üye olalı dört gün olmuş, bayağı derinden etkilemiş olmalı :D

Selamlar kardeşim. BEn bir hafta binemedim nasıl özlediğimi tarif bile edemem. Uçaktan iner inmez eve geçtim ve hemen bisikletimi aldım ve çıktım. ufak bir kaza yüzünden yapmayın etmeyin eylemeyin. Benim iş yerinde arkadaşlarım benle dalga geçiyolar 32 yaşında adamsın ne işin var bisikletin üstünde diye. ama ben onlara gülüp geçiyorum. En kısa sürede sizleri yollarda görmek dileğiyle.

@Berk Ilgar

Çok gecmis olsun. Umuyorum babanız isteğinizi bir an önce yerine getirir..[emoji106][emoji4]

http://cdn.7static.com/static/img/sleeveart/00/017/122/0001712291_350.jpg

@Emralma

:D aynen bana da 40 yaşında bisikletle işin ne diyenler var.. onlar geçmişinde yaşayan ve gelecekten endişe eden kişiler :)
şimdi sırada paten var :D

Patlayan kaskım, çıkan omuzum, yaralanan diz bağlarım ve dizimde 10cm uzunluğunda dikiş hattıyla ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Ama bugün hava biraz serinleyince bisikletime atlayıp her fırsatta tur yapıyorum.

Gelmiş geçmiş olsun. Sağlığınıza bir şey olmadıysa gerisi hiç sorun değil. Ben yamulan fren kolumu bile değiştirmedim o kazayı unutmayayım diye. Aksesuar bu çizilecek kırılacak. Allah daha beterinden korusun.

@Batuhan Susam

Helal olsun kardeş zaten böylelerini foruma almamak lazım. Bundan sonra foruma alırken ruh doktorundan rapor istensin. Ruh hali normal olanlar foruma alınsın. :)

batuhan bey,
1976 da pejo yol bisikleti ile başlayan serüven devam ediyor ben çok düştüm ,ama hata hep bende idi,çoğu kez hata yapılır,araç çıkar size çarpar ya da arkadan vurur, bunlar olağandır,feridun tezbaşaran dostumuzda düştü türkiye şampiyonu,contador düştü kaval kemiğini kırdı ,gene devam diyor.sonuç yola devam.

Bisikletten soğumak da ne demek gerçekten anlamıyorum!!!

Ben iki yıl önce kalp ameliyatı oldum, göğsümü açıp kaburgaları kestiler. Ameliyat olduğum yer eski adıyla Sema hastanesi, Kartal sahilde. Ameliyat sonrası her gün dışarıya bakıp bisiklet sürenleri görünce içim içime sığmıyordu, ne zaman bu mereti kullanırım diye. İki ay sonra sürmeye başladım, normalde kaburgalar 6 ayda kaynıyor.

Bende basur sorunu vardı; bir saatten fazla selenin üstünde kalınca işkence başlıyor, turu bitiriyordum. Geçen yıl gittim ameliyat oldum, artık 10 saat sürsem de sorun yaşamıyorum. Yani basur filan bahaneymiş :)

Miyoptum, 3.5-4 numara gözlük kullanıyordum 30 yıl boyunca. Kötü havalarda gözlük çok büyük dert oluyordu, yağmur-çamur. Çıkarsan önünü görmüyorsun. Nisan'da gittim ameliyat oldum gözlüğü attım, sırf bisikletin hatırına.

Olmasını istemem ama bir yerlerim kırılsa, evde trainer'ın başına geçer antrenmana devam ederim. Bana bu tür şeyler detay geliyor.

@orcun oguzhan

Sanırım öyle olucak bu gün tamir ettim bisiklet çalışıyo akşam üstü binmeyi düşünüyorum

@Erdal YILMAZ

Kask takıyorum ama değiştiricem taktığım kaskın kafamda olması zarar o kadar kötü durumda en kısa sürede değiştiricem :) bisiklet binmekten vaz geçmem ama bu gün binicem aynı hazzı verirmi bilmem vermesede binicem :D

@Uğur S.

:eek:ha: Büyük kaza yaşamışsınız belkide benimde içim içimi yer bu gün :)

@Antares

Geçmiş olsun evet insan değer verdiğine bi şey olunca üzülüyo sizinde dediğiniz gibi şükür kırık veya çatlak olmadı...

Geri