Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Samsung'tan Müthiş Bir Sürpriz

Scudo
Dün Facebook ortamında izlemiştim.Gerçekten duygulanmamak,hislere ortak olmamak kısacası empati kurmamak elde değil.Sevgi ,Saygı,BARIŞ...

helal olsun. şükretmeli her daim.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Samsung çöp ama bu isin sorumlulari adamdir.Daha çok engelliye ulasmalari ve sürekli olmasi dileklerimle...

1 2 gün önce facebook ta izlemiştim bu videoyu hatta çok nadir paylaşım yapan biri olmama rağmen paylaşmıştım. Güzel bir şey yapılmış gerçekten hem Samsung u u engelli vatandaşlarımız için kolaylık yarattıklarından ötürü hemde böyle bir proje gerçekleştirdiklerinden ötürü tebrik ediyorum.

süper harika samsung'u takdir ediyorum

Samsung'un bu reklamından sonra artık kaldırımda engelli yürüme yerindeki sokak lambalarını kaldırsınlar.Birde engelli ve bebek arabaları kaldırım iniş yerlerine araba koyanlara ne bilim ceza yazılsın,arabaları felan çekilsin.

Çok güzel bi videoydu. Reklam temalıda olsa böyle bir alt yapı hazırlamaları ve bu denli hassas bir noktaya dokunmaları çok güzel. Bunu izleyip biraz da olsa empati kurmamak elde değil

çok çok güzel sanki yeni bir dünya hediye etmiş gibi olmuş..

Gözlerim doldu. Arkadaşın arabadaki yakın çekimde bakışlarından nasıl mutlu olduğu anlaşılıyor. Hayat keşke engelli insanlara göre şekil alsa

Gözlerim doldu bu vidyoyu izlerken. Ne güzel bir noktaya temas etmişler.

"Reklamın iyisi kötüsü olmaz" diye bir ifade vardır reklamcılıkta, bu iyisi olmuş ama. :)

Geri