Scudo Sports

Samsun

Scudo
@muzaffer aydın

her şeyden önce her işinde olduğu gibi disiplinli çalışman gerekiyo.

@muzaffer aydın

Merhaba,

Türkiye de bir şey olmak için herhangi bir şey yapmana gerek yok. Yeterki sırtındaki fermuarın dişleri kalın olsun. Dişler ne kadar kalınsa incelere karşı daha çok avantajın olacağı için.

Merhaba arkadaşlar,

Ben Nevzat KÖSEOĞLU Samsun temsilcisi oldum.
1991 Ankara doğumluyum.
Şuan Üniversite okuyorum.Yaklaşık 7 yıldır bu sporla uğraşıyorum.Yarışlara ve gezilere katılıyorum. Yaza Samsun için çok iyi planlarım var çok güzel gezilere pedal çevireceğiz

iyi günler dilerim.

Nevzat KÖSEOĞLU
05426140907
koseoglu.nevzat@gmail.com

@Nevzat K.

hayırlı uğurlu olsun.

samsunda bisiklet kullanan iyi arkadaşların olduğunu biliyorum. kardeşimde bunlara dahil. güzel geziler, gurbetteki samsunlular bol fotolar, sağlam organızasyonlar beklıyoruz sizden.

başarılar..

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Nevzat ,hoş geldin.Hayırlı olsun.Derslerinde de sonsuz başarılar.

Dün gübü.Telefonda Ünv.kazan bak diye konuşmalar falan.Zaman su gibi geçiyor..
Ne yapıyorsun? Ders çalşıyorum" :) ):)

Hayatı'nın her karesinde "başarılı" olman dileğiyle.

hadi bakalım nevzat bizde ünv. takımını kurduk sayılır coşkun bayağı uğraşıyo koşturuyo bu işin peşinden, senin planların sıkı olur sabırsızlıkla bekliyoruz

@Muhammet Galata

Yaza bi karadeniz turu düşünüyorum. Ben burda kulubu kurdum ocak ayından sonrada bisikletler gelicek takımda kurulmuş olcak bakalım hayırlısı :)

Karadeniz turunda ciddiyim :D

selam arkadaslar ben ordu unye den ıbo mtb kulanıyorum buralara yakın olan arkadaslar var mı var ıse tanısmak gorusmek ısterım buralara yolunuz duserse ugramadan gecmeyın sımdıden tesekkur ederım ıyı gunler

bende kimseyi bulamıyorum ünye de küçük bir yer ama :=) kardes görüselim senınle

@i_toprak

ne demek her zaman. facebook'tan ekledim seni. oradan veya buradan yazabilirsin:)

evet bu pazar ne yapıyorsunuz gençler? kimisi çoşkun-ömür'ün köyüne gideriz diyor,kimi arkadaşlar ise televizyon istasyonuna çıkalım diyor.bence tv istasyonu benim gibi kondisyonu olmayan kişiler için zor gelir.arkada insan bıraktıktan sonra bence hiç düşünmeyelim.tv istasyonu yerine daha kısa yerede gidebiliriz.çoğunluk neresi diyorsa orası olsun fakat dediğim gibi tv istasyonu olursa sıkıntı olabilir.hayırlısı ne ise o olsun ve burada oylamaya sunuyorum.

abi uzun süre bisiklet binmemiştim geçen hafta o kadar zorladım ki yokuşlarda dizimin ağrısından duramadım, bu pazar gezelim yine ama fazla zorlamadan, yarın gece ayarlarız nerteye gitceğimizi sabahta ona göre turumuzu yaparız

Geri