Scudo Sports

Samsun

Scudo
@biker_boys

Evet bende yeni sayılırım. Sen Samsundanmıydın?

merhaba arkadaşlar bu hafta havalar çok güzel gitti bizde arkadaşla dikbıyığa gidelim gelelim bir antreman yapmış oluruz dedik ve çıktık yola iyi seyirler resimlerde çarşambada çekindiğimiz yerlerde var havalar az daha iyiye gittiğinde samsuna gitmeyi planlıyoruz ordaki arkadaşlardan baya bi uzak kaldık samsunlu bisikletçi arkadaşlarım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Yusuf Bekar arkadaşım merhaba

Forumda yaptığımız gezileri link vererek yayınlamayı Forum kuralları yasaklıyor. Onun için resimlerini ve gezini önce burda yayınlamak zorunda olduğun için verdiğin gezi linki silinmişitr.

Forum Kuralları nı hiç olmazsa bir kereliğine okursan yanlışların önüne geçmiş olursun.

İyi forumlar.

Yusuf, biz pazar günü Engiz'e giderken İlyas abiyi aramıştın sanırım. Görüşmek üzere. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
evet yasin ilyas abiyi aradım çarşambaya müsaitseniz gelin dedimde engize gidiyoruz dedi bidakine ihşallah yasin sende gel beklerim çarşambaya görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ömür keskiner
@yusuf bekar

Dostum ben çarşambaya benim chopperla daha önce de geldim zaten. Ama bir kezde MTB yle gideriz. :rolleyes:

• Beğen
evet gezi resimlerini link vererek yayınlamak yasak olduğunu bilmiyodum o yüzden silindi gezilerinize katılmayı isterim çok teşekkürler

Sen hafta sonları sahilde ol biz seni görürüz.Hafta sonu yapcağımız palndnada haberdar olursun.

• Beğen
ben her hafta sahilde olma durumum yok çarşambada oturduğum için fazla samsuna gelemiyorum ama havalar ısınınca ilk yolumuz samsun sahili olacak hem arkadaşlarla gelicez

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
ibo deli etme beni nolmuş yaptı işte oglum adam :) 10 lira verdık mil degıstrdık daha ucuz nolcak aa:)) bu arada seni soruyodu haaa ugra yanına:)

Geri