Scudo Sports

Samsun

Scudo
@zeki günaydın

Vaayyy Zeki abi, kimin sayesinde yapt acaba? Heveslendi çocuk sahilde dört dönüyodu. :D

Çarşambalı MTB ciler. Yarın ((19/01/2010)) Çarşambaya geleceğim ((Bisikletsiz :D Belki bisikletle gelebilirim, belli olmaz)). Sizlerle tanışmak isterim. Tanışmaya gelecek arkadaş varsa 17:00 da belediye binasının önünde olucam, ben sizi bulurum :D.

herkeze slm arkadaslar bir araya gelip bir tur yapalım arsas tırdım bize en uygun yer merkez elma çukuru köyü tab tavsiyelere açığım nedersiniz

@muzaffer aydın

Havalar çok kötü Muzaffer...

@Yasin Kukur

ahh be yasin daha erken görseydim bu yazını belediyenin orda olurdum sen geldinmi peki verdiğin tarihte

@yusuf bekar

Aslında isabet oldu Yusufcum, başka işim çıktı gelemedim bende. Ama sende bu bölümü fazla aksatma istersen! :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
normalde aksatmam ama nasıl oldu bende anlamadım eyer çarşambaya geleceğin zaman 1 gün önce özelden mesaj at daha iyi olur görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
herkeze selamlar nasısınız gençler der ken busözümü abilerimiz yanlıs anlamasın 15 gün tatil nasıl olsa yasin illaki biyerere gide riz

Bisikletforum ailesine hoşşgeldiniz... Umarım keyifli zamanlar geçirirsiniz. Samsun-Merkezden size ve tüm bafralı pedal severlere selamlar... :)

Geri