Scudo Sports

Samsun

şuanda profesyonel manada samsundaki tek bisikletçi bisiklet alemi yeşilyurtu geçince opet var onun karşısında yolun 1üst sokağında isterseniz yardımcı olurum
Face bölümüne Trek8500 yazın çıkarım :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ö.
Scudo
@Uğurcan UĞUR

Alt seviye ve "Üst Seviye" her türlü bisikletin tamir ve bakım yeri. Bisiklet Alemi - Selim Yiğit Güçlü

Adres: Merkezden Atakuma giderken, Atakum Meslek Lisesini geçin-->İlk kavşaktan sola dönün-->İlk aradan sağa dönün--> Soldan 2. yada 3. sokak

@osmanalpay

Samsun'da her perşembe akşamı bisiklet sürülmekte. Saat:20.00 da Cumhuriyet Meydanında toplanılarak hareket edilmektedir.

Aynı zamanda arkadaşlarım ve ben pazar günleri için telefonlarla görüşerek uzun mesafeli sürüşler yapmaktayız, gerek yol gerekse arazi.. Yasin Kukur ..

Arkadaşlar yeni gördüm mesajları. Bisiklet Alemi'ni sıkça duymaya başladım, en kısa zamanda gidicem. Malum uzun bir tura çıkıcam, ondan önce gerekli bakımlarını yaptırmam gerekiyor.

evet tamer bey ben kendi bisikletimin bakımını bisiklet alemi yani selim yiğit güçlüye yaptırıyorum gayet memnunum ve herkeze gonul rahatlığı ile tavsiye edebilirim

Dün gittim Selim Bey yoktu, tahminimce 18-19 yaşlarında bir arkadaş vardı. Biraz konuştuk elinde çok fazla bisiklet olduğu için başka zamana kaldı bizim bakım işi :)

Benimle görüşmüşsünüz. Elimde çok iş olduğundan o gün yardımcı olamamıştım. En yakın zamanda görüşmek üzere .. :)

Merhaba arkadaşlar,Samsun dan yeni üyeyim ben de..

İnşallah keyifli paylaşımlarda bulunabilir ve katkı verebilirim foruma ve aktivitelere...

Bende bafrada oturuyorum fakat atakumda yazlığımız var bende buluşmayı çok isterim 2 hafta önce atakumda yeşilyurt avm de 10-15 kişi buluştu ve gaye keyifli oldu eğer sizde böyle bir organizasyon yaparsanız çok sevinirim.Ne zaman nerede buluşacağımızı paylaşırsanız çok sevinirim

Samsun bisiklet ailesi olarak forumda uzun bir zaman sessiz kaldığımızın farkındayız. Ama hayat koşulları malum; kimimiz işinde gücünde, kimimiz vize-final-lys peşinde, kimimiz ise "o artık evli" modunda :) Ama biz hep buradayız.

Özgür Akbuz-Ömür Keskiner-Yasin Kukur-Kerem Anıl
Saygılar, sevgiler ..
Bisiklet Alemi - Omü bik

S.a ben Samsun Çarşambada oturuyorum 17 yasındayım burda aydın bısiklet aracılığıyla her perşembe akşamı tur yapıyoruz aranıza katıldığım için çok memnunum herkese mrb....

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Yarıyıl tatilinde bir uzun yola ne dersiniz beyler? :)

Geri