Scudo Sports

Samsun

Scudo
@Emre Doğru

bisiklet foruma hoşgeldin emre bafra yolu için hazırla kendini.bafra yoluyla balşayıp sonra sağlam br ekip oluşturabilirsek vur pedala doğu karadeniz turu:D

Arkadaşlar selamlar. Eskişehirliyim fakat Samsunda Omü Veteriner Fakültesinde okuyorum. Yaz tatili bitti ve şuan Samsun'dayım, yaklaşık olarakta 10 ay civarı burada olacağım :) Hoş şuan bisikletim burada değil, ekim başı gibi gelecek. Bisikletim gelince turcu arkadaşlarla tanışmak isterim.

Görüşmek üzere..

selamlar bende samsundayım kron xc1000 bisikletim var 56lar mevkinde oturuyorum sizlerle tanışıp pedallamak isterim :)

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Okul sebebiyle ben Samsun da değilim ancak sizi bilgilendireyim.
Arkadaşlarım Samsun da her Perşembe akşamı ve her haftasonu birlikte pedallamaktalar.Dilerseniz sizde onlara katılabilirsiniz, ancak kaskınızın olması zorunludur! Bugün sahilde bisiklet şenliği var ve haftaya pazar günü (ayın 9'unda) bisiklet yarışı olacaktır. Yarış için lisansınızın ve kaskınızın olması gerekmektedir. Bisikletiniz nasıl olduğu önemli değil. Önemli olan katılımınız ve yarış ortamı sağlayarak ortaya tatlı bir rekabet katmaktır. Sormak istedikleriniz olursa bana yada Selim Yiğit Güçlü' ye mesaj atabilir ve ulaşabilirsiniz.

Unutmayın her Perşembe akşamları ve haftasonları geziler yapılmaktadır. İyi günler ..

• Beğen
Tepkiler: S.GUCLU
beyler ben bafra dan emir hoca ..size bir sorum var, 1 hafta evvel uzun araştırmalardan sonra izmir deki bir bayiden internet yoluyla salcano city sport 24 vs aldım.Aslında düz maşalı olan 24 vr modelini alacaktım fakat hiçbir yerde bulunmadığı için bunu aldım .Aslında bisikletimden nennun olmakla beraber biraz ağır olduğunu farkettim ve şimdi şunu sormak istiyorum sizlere:samsun da bu bisikletimi verip üstüne koyacağım farkla yol bisikleti alabileceğim bir bayi var mı acaba?

herkese merhabalar..
Foruma üye olmamla beraber yaptığım araştırmalar sonucunda Salcano City Sport 24 vs aldım..
28 yaşındayım ve Sahra Sıhhiye okulunda çalışıyorum. Subayım.
Şimdilik sadece evden kışlaya gidip gelirken kullanıyorum..

@Fırat ÇEKİÇ
fırat bey merhaba ben de 1 hafta kadar evvel izmirde bulunan sundu bisikletten city sport 24 vs aldım .Siz nerden aldınız ve bisikletinizden memnun musunuz ağırlığından dolayı ben pek memnun değilim de bir önceki mesajda bununla ilgili bir soruda sordum hatta

ben sahibinden.com dan aldım. 2. el aldım. ağırlık olarak pek karşılaştıramam cunku daha yenı basladım bısıklet sporuna.:D

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
selam sevgili hemşehrilerim
samsun ilkadımda yaşıyorum, 10 yıl aradan sonra yeniden bisiklet kullanmaya karar verdim, spor salonuna gidip gelirken ek antreman olsun istiyorum malum hem kışa giriyoruz hemde biraz para biriktirip 2-3 ay sonra iyi bir model almak istiyorum 1000-1500 tl arası bir bütçe planladım. 2 gündür site forumunada bakıyorum benim tercihime en uygun modellerin "specialized sirrus sport veya elite" yada "trek fx 7.3" olduğuna karar verdim, ama bu bisikletlerin ağırlıkları, nereden alabileceğimi, net fiyatlarını ve sport ile elite arasındaki karbon maşanın ne fark yarattığını bu farkın iki model arasındaki fiyat farkını ödemeye değip değmeyeceğine ilişkin ne bir cevap bulamadım.
yardımlarnız için şimdiden teşekkür ederim :in:

3 ay kadar gecikmiş olsam da hoşbulduk diyorum size ..tabi bu üç aylık süre zarfında köprünün altından epey su aktı ,binlerce metreküp neler mi oldu? ilk olarak ağırlığından şikayet ettiğim city sport 24 vs nin amortisörlü maşasını speczialedden sirrustan çıkma düz maşa ile değiştirmiş ve bisikletimi sevmeye başlamıştım ki henüz taksitleri bile bitmemiş bisikletim çalındı ve ben bir süre bulunacağı ümidi ile o lanet bir bardak suyu içmemekte inat ettim fakat ümit etmek çok uzayınca işkenceye dönüşür derler ya ve ben de daha fazla tahammül edemeyip nicedir hk da bilgi derlediğim bir yol makinası aldım: carraro dambiez sl 18..şimdi onu evimde muhafaza ediyorum ve şu zemheri soğuklarının sona ermesini bekliyorum sabırlağp

slm bende samsun ilkadımda oturuyorum adım furkan bisiklet alıcam ama hiç yardımcı olan yokk

Geri