Scudo Sports

Samsun

Scudo
Merhaba Samet!

Kullandığın bisikleti ve kendin hakkındaki bilgileri bizlerle paylaşırsan daha iyi olur.

Aramıza hoşgeldin.

bn de samet yaş 17.samsun merkezdenm. we bkm bisiklet yapmaya çalışıorm henüz yhq. suan bekliorm. eqer arkadşlarınızdan biri satarsa alabilirm. lütfn bana bildirin. msn adresimi de werim nbaboy_samet-55_youth@hotmail.com ha bu arada muhammet abi snn de bana yardm edeceqin içn teşekkr. parça yardımında senden yardım isticem.

ha mesajını şimdi qördüm mesajını muhammet abi tmm teşekkür eder ben. mesaj atıcam sana aldm no yu haberleşiriz. şimdiden teşekkürler.

zeki arkadşm bn 400 450 civarı yada 500 qibi bi fiyat düşünüorm. sonra zaten parçalarını deqişdircem bn no mu werim sana sn mesaj yada ararsn bi de snle qörüşürm oqe 05422648530

Ben İlyas :) Tanıyan bilir.
Arkadaşlar artık grubumuzu kuralım,herkes çok dağınık adamakıllı sağlam organizasyonlar yapalım.Ben elimden geldiğince arkadaşları bir araya toplamaya çalışıyorum ama sayı olarak artmamız gerek :eek:

@kustomizer

Bak şimdi, abi sen nereye çağırsan gelmiyomuyum? :D

Grup konusuna gelince de, önce bi yazı görsek??

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@Yasin Kukur

Eyvallah Yasin.:) sen gelmiyormusun mu dedik :D sayıca artmamız lazım diyorum.Sadece yazın bisikleti ortaya çıkarmakla olmaz ;)

ayhan satılık olan bisikletin bu mu. bi qörüşelm snnle baklm bisikletine falan mayıs haziran qibi alıorm şimdi alıcam aslnda ama okul falan war o yzden zor oluo. eqer beklersen we fiyatında falan anlaşırsak alabilirm. bn teli bi daha werim 0542 264 85 30

@kustomizer

Sayının artmasını bende istiyorum abi, inşallah yazın bi 20 leri vururuz. :D

@nbaboy55

Ayhan na netten ulaşman biraz zor telefondan haberleşin. Ondaki Salcanoyu alacaksan da fiyatı falan konuşursunuz. Seni de aramızda görmek ve birlikte pedallamak dileğimle...

samsun takımı sızleride beklerız bu taraflara doğru toplayın takımı hep beraber cümbürcamaat gelin karşılayalım sızı

@nbaboy55

yok dostum o yenı aldgm bısıklet bende salcano var. onu satıyorum. agırlıga falan onem vermıyrsan bısıklet sekıl ıtıbaryle gercekten hoş.bı gun goruselım bakarsın .0545 566 88 75 bu da bnm no

Geri