slm arkadşlar bn de samsun merkezden samet. de yha burdan da duyurim bna 2.el aliminyum bisiklet satan arkadşlarınız falan warsa haber yollarsanız çok sewinirm .... msn : nbaboy_samet-55_youth@hotmail.com
fiyatı da çok olmasın. pahalısına qerek yok. ilqilenrseniz çok sewinicem. teşekkürler...
slm arkadşlar. bn de hala bkm arıorm yha 350-400 tl civarlarında 2.el satan warsa haber bekliorm yha... fırıncıyı tanırsınz belki. ona da söyledim sizden de haber qelirse sewinirm yha
elimde 2 .adet parçalanık yada toplu olarak satılık bisiklet var arkadaşlar haberiniz olsun bana ulaşın . .msn :gece_sewgilisi@hotmail.com cep:05412197611 . .
elimde 2 .adet parçalanık yada toplu olarak satılık bisiklet var arkadaşlar haberiniz olsun bana ulaşın . .msn :gece_sewgilisi@hotmail.com cep:05412197611 . .
Mrb samet bisiklet konusunda sana yardımcı olabilirim elimde uygun fiyatlı bisiklet var, msn de fazla olamıyorum cepten ulaşabilirsin 0546 255 58 65
fiyat konusundada yardımcı olabilirim...
ne kadarlık bir bisiklet arıyorsun? ben istanbuldayım ama samsunda kardeşimde alüminyum bir salcano ımpetus var. ve satılık. eğer fiyat söylersen ve marka/model sana uyarsa görüşürsünüz.