Scudo Sports

Samsun

Scudo
@cilgin_erdinc_

:eek: Yahu o gün Samsun Tuning in buluşması var ona gitcektik. Neyse sizide alıp gideriz. :D:D

@ayhan günaydın

Ayhan nerelerdesin sen yahu. Bi ara mesaj atmayı dene. ;) :mad:

@Yasin Kukur

yasinim ayıp edıyosun hea atmıyo muyuz olum dısarı cıktgm her an msjlıyorum seni ben gel dolaşak dıye senı salmıyolr ewden napayım yanı ben :))

slm arkadşlar bn de samsun merkezden samet. de yha burdan da duyurim bna 2.el aliminyum bisiklet satan arkadşlarınız falan warsa haber yollarsanız çok sewinirm .... msn : nbaboy_samet-55_youth@hotmail.com
fiyatı da çok olmasın. pahalısına qerek yok. ilqilenrseniz çok sewinicem. teşekkürler...

slm arkadşlar. bn de hala bkm arıorm :( yha 350-400 tl civarlarında 2.el satan warsa haber bekliorm yha... fırıncıyı tanırsınz belki. ona da söyledim sizden de haber qelirse sewinirm yha :)

elimde 2 .adet parçalanık yada toplu olarak satılık bisiklet var arkadaşlar haberiniz olsun bana ulaşın . .msn :gece_sewgilisi@hotmail.com cep:05412197611 . .

elimde 2 .adet parçalanık yada toplu olarak satılık bisiklet var arkadaşlar haberiniz olsun bana ulaşın . .msn :gece_sewgilisi@hotmail.com cep:05412197611 . .

• Beğen
Tepkiler: muzaffer aydın
Mrb samet bisiklet konusunda sana yardımcı olabilirim elimde uygun fiyatlı bisiklet var, msn de fazla olamıyorum cepten ulaşabilirsin 0546 255 58 65
fiyat konusundada yardımcı olabilirim...

@nbaboy55

ne kadarlık bir bisiklet arıyorsun? ben istanbuldayım ama samsunda kardeşimde alüminyum bir salcano ımpetus var. ve satılık. eğer fiyat söylersen ve marka/model sana uyarsa görüşürsünüz.

Geri