sabah 10:30'dan, öğleden sonra 15:00'a.
(link)
(link)
tura bandırma vapurunu ziyaretle başlıyorum. sabah 11 suları.
(link)
fuar yolu boyunca sahilden ilerleyip sinop yoluna giriyorum.
(link)
bu kareyi yakalayıp bisikletime atlıyorum ve sinop yolu boyunca pedallamaya başlıyorum.
(link)
samsun büyükşehir belediyesi sahil yolu boyunca bisiklet şeridi ayırmış. bisikletimle bu şeritte pedallamanın hazzını yaşıyorum.
(link)
yarım saat 45 dk kadar pedalladıktan sonra ondokuzmayıs ilçesine 15 kilometre kalıyor.
(link)
bir kaç zaman sonra çatalçam'a varıyorum. hemen bi poz çekiyorum
(link)
bu noktadan U dönüşü yapıp samsun'a dönüşe geçiyorum.
(link)
dönüş yolunda bir üniversite öğrencisi olarak on dokuz mayıs üniversitesi'ne girmeyi ihmal etmiyorum.
(link)
şöyle bir poz çekiyorum
(link)
üniversite kapısına dayanıyorum. üniversite'de turladıktan sonra şehir yoluna doğru pedallıyorum.
(link)
şu pozu da aldıktan sonra üniversite'ye veda ediyorum.
(link)
atakum'a vardığımda sahile geçiyorum. ve denizin keyfini çıkarıyorum.
(link)
güneş yakmaya başlıyor
(link)
atakum'dan çıkmış yoluma devam ederken bir kaza olduğunu görüyorum. yaklaşıyorum.
(link)
bir kaç poz alıyorum. belli ki sürücü yayaya çarpmış.
(link)
o sırada elemanın biri - ne yapıosun bilader sen !? diyor.
- hiç bir şey diyorum.
-bak işine ya diyor
-tamam diyorum..
yoluma devam ediyorum
ve not düşüyorum: samsun'da hiçbir sürücü kırmızı ışıklara uymuyor. bir dakika video kaydı yapsam onlarca aracı kırmızı ışığı ihlal ederken görebilirsiniz. hız sınırı ihlali, hatalı sollama da cabası. ki burada hızla gelen sürücü karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarpıyor.
(link)
işte bu da izlediğim yol. ilyasköy'den çıkıyorum. çiftliğe inip meydan'a pedallıyorum. oradan fuar yolundan rotama giriyorum.
(link)
işte samsun'dan çatalçam'a.
bugün toplam 53 kilometre turladım
güzel bir turdu.
yakında samsun>ordu var
(link)
(link)
tura bandırma vapurunu ziyaretle başlıyorum. sabah 11 suları.
(link)
fuar yolu boyunca sahilden ilerleyip sinop yoluna giriyorum.
(link)
bu kareyi yakalayıp bisikletime atlıyorum ve sinop yolu boyunca pedallamaya başlıyorum.
(link)
samsun büyükşehir belediyesi sahil yolu boyunca bisiklet şeridi ayırmış. bisikletimle bu şeritte pedallamanın hazzını yaşıyorum.
(link)
yarım saat 45 dk kadar pedalladıktan sonra ondokuzmayıs ilçesine 15 kilometre kalıyor.
(link)
bir kaç zaman sonra çatalçam'a varıyorum. hemen bi poz çekiyorum
(link)
bu noktadan U dönüşü yapıp samsun'a dönüşe geçiyorum.
(link)
dönüş yolunda bir üniversite öğrencisi olarak on dokuz mayıs üniversitesi'ne girmeyi ihmal etmiyorum.
(link)
şöyle bir poz çekiyorum
(link)
üniversite kapısına dayanıyorum. üniversite'de turladıktan sonra şehir yoluna doğru pedallıyorum.
(link)
şu pozu da aldıktan sonra üniversite'ye veda ediyorum.
(link)
atakum'a vardığımda sahile geçiyorum. ve denizin keyfini çıkarıyorum.
(link)
güneş yakmaya başlıyor
(link)
atakum'dan çıkmış yoluma devam ederken bir kaza olduğunu görüyorum. yaklaşıyorum.
(link)
bir kaç poz alıyorum. belli ki sürücü yayaya çarpmış.
(link)
o sırada elemanın biri - ne yapıosun bilader sen !? diyor.
- hiç bir şey diyorum.
-bak işine ya diyor
-tamam diyorum..
yoluma devam ediyorum
ve not düşüyorum: samsun'da hiçbir sürücü kırmızı ışıklara uymuyor. bir dakika video kaydı yapsam onlarca aracı kırmızı ışığı ihlal ederken görebilirsiniz. hız sınırı ihlali, hatalı sollama da cabası. ki burada hızla gelen sürücü karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarpıyor.
(link)
işte bu da izlediğim yol. ilyasköy'den çıkıyorum. çiftliğe inip meydan'a pedallıyorum. oradan fuar yolundan rotama giriyorum.
(link)
işte samsun'dan çatalçam'a.
bugün toplam 53 kilometre turladım
güzel bir turdu.
yakında samsun>ordu var