Scudo Sports

Salsa'no Ng 255 SD Sid Carbon Modifiyeli

Scudo
gerçekten çok güzel ve sağlam işçiliği var açılarıda mükemmel bu fiyata bu malzemede alınacak en iyi makına bence

ben de bunu düşünüyorum ama srd modelini alacağım. bu arada doğal ortamı demişsin ama dağ bisikletinin doğal ortamı şelale altı olmaz bence şöyle patika bir arazi olsa amenna...

hazır sualtındayken yıkayıp verip birde öyle fotolar koysaydın güzel olurdu :) hayırlı olsun.. resmen bisiklet bağırıyor bu dağlar benden sorulur diye :p KAZASIZ SÜRÜŞLER..

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
biskletin hakkını vererek kullanıyorsunuz belli ama birde temiz fotolarını görsek çamurdan pek bişey gözükmüyor

temiz resimleri cekemedim malesef maşada ufak bir delik varmış malesef iade ettık ayaga kaldırıncaya kadar :D beklicez
güzel yorumlarınız için teşekkürler:/

sonunda ben de NG255SRD bisikletime kavuştum, gerçekten harika bir bisiklet üstünden inesim gelmiyor. Salcano'yu yerleyenleri şiddetle kınıyorum bundan sonra. Muadilleri 1800 den aşağı değil, bu fiyata bu kaliteyi sunduğu için hep arkasındayım.

Kazasız sürüşler dilerim...

@Erol KOLAS

tşk ederim evet bu fiyata bu malzeme ve bu kalite :in:
kazasız belasız sürüşler

Hayırlı olsun güzelde birde temiz halini görsem çok gzl olcak :)kazasız sürüşler.

kazasız belasız hayırlı olsun bende alıcam sid ama para biriktiyorum malum fiyat biraz fazla

Geri