Scudo Sports

sallandık hade hayırlısı...

Elman TEMEL

Forum Bağımlısı
Tepki
858
arkadaşlar sağlam bi sarsıntı geçti bursa merkezden .. diğer iller ne durumda? hissedenler varmı ? benim koltuk müdür koltuğu tekerleklerin üzerinde yürümeye başladı...

Scudo
Sefaköyde de hissedildi.
4-5sn sürdü.

İnegöl'deyim bayağı hissettim.

İstanbul bahçelievler 5saniye sallandı :)

Çanakkale apartman çürük gidiyodu yana az daha, rüzgarda bile sallanıyo zaten.

merkez üssü kütahya 6,0 şiddetinde.. en son kütahyada deprem olduğunda şehrin yarısı yok olmuştu :S

arkadaşlar.. hazır olur herşeye..

Edirne'den, Kars'a Türkiye titredi desek yeridir sanırım :D Kütahya merkezli 6.0 şiddetindeki deprem; Çanakkale, İzmir, Yalova, Eskişehir, Ankara, İstanbul, İzmit, Tekirdağ ve Denizli'de hissedilmiş. :eek:

• Beğen
Tepkiler: Genar Batur
Saat 23.25'de Kütahya Simav'da 4.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem meydana gelmiş.

Eskişehirde güzel hissedildi. Başım dönüyor sandım,sonradan çaktık durumu.. Duvarlar git gel yaptı resmen burda. Geçmiş olsun herkese arkadaşlar.

izmit darıca Hissedildi O anda Serkan namazcı ile Darıca Rampasını Tırmanıyoduk millet sokağa döküldü

Ne kadar panik bir milletmişiz arkadaş,6 şiddetindeki depremde bile her yer kilit, herkes sokaklara dökülmüş. Daha büyük depremlerde neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum.

Japonya 8,9 ile sallandı.Adama bakın depremi çekmiş.
(link)

İstanbulda Avea çöktü galiba, arayamıyorum hiçbir yari :( Aşırı yüklenmeden mi yoksa vericisi mi devre dışı kaldı?

@Samet Şenel

resmen aklımdan geçeni yazdın.. kütahyalı bi arkadaşımı arayacaktım arayamadım ... gsm olduğu gibi kilit.. sokaklar birden canlandı.. deprem geçti .. yan binalardan halen çığlıklar geliyor.. soğuk kanlı olup doğru düşüneceğimize birden patlamayı seviyoruz.. maalesef...

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Artçı deprem hissettim.

Geri