tırt kaptan
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 627
Herkese Merhaba,Sanırım bisiklet konusunda en sağlıklı ve geniş bilgi bu forumda bulunuyor. Hazırlayanların eline sağlık...
7 sene önce çalınan Bianchim den sonra ilk defa yeni bir bisiklet alıp daha sağlıklı bir hayata başlamaya karar vermiş bulunuyorum. Umarım becerebilirim.
Gelelim, yardımcı olabileceğinizi umduğum konuya, dediğim gibi 7 senedir bisiklete binmedim ve bu konuda çok tecrübesizim. Şimdi bir bisiklet almak istiyorum, araştırmalarım sonucu Salcano ve Beldeyama nın bazı modelleri bana uygun gibi göründü. Vereceğim bilgilere göre bana tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim...
Boy: 1.65
Kilo : Önemi yokmuş galiba ama söyleyeyim 58
Kullanım amacı: Şimdilik günlük kısa geziler, Stabilize ve hafif bozuk yollar
Bütçe: 200-250 ytl
( 0 ) model
düşünülen modeller:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sizden tek tek incelemenizi istemek ayıp olacağı için içlerinden kullandığınız model varsa veya bu koşullara uyan başka bisikletler hakkında bilginiz varsa ve tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
Sağlık ve esenlikler dileklerimle...
7 sene önce çalınan Bianchim den sonra ilk defa yeni bir bisiklet alıp daha sağlıklı bir hayata başlamaya karar vermiş bulunuyorum. Umarım becerebilirim.
Gelelim, yardımcı olabileceğinizi umduğum konuya, dediğim gibi 7 senedir bisiklete binmedim ve bu konuda çok tecrübesizim. Şimdi bir bisiklet almak istiyorum, araştırmalarım sonucu Salcano ve Beldeyama nın bazı modelleri bana uygun gibi göründü. Vereceğim bilgilere göre bana tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim...
Boy: 1.65
Kilo : Önemi yokmuş galiba ama söyleyeyim 58
Kullanım amacı: Şimdilik günlük kısa geziler, Stabilize ve hafif bozuk yollar
Bütçe: 200-250 ytl
( 0 ) model
düşünülen modeller:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sizden tek tek incelemenizi istemek ayıp olacağı için içlerinden kullandığınız model varsa veya bu koşullara uyan başka bisikletler hakkında bilginiz varsa ve tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
Sağlık ve esenlikler dileklerimle...