Scudo Sports

Salcano xrs040 sora 1099tl

@Mtt ben yanlış anlamışım sanırım sadece sora set fiyatına bakmıştım ben (link) :)

Scudo
@Bicly Gerçekten onu diyenlere aldırış etmeyin. Bende çok memnunum bazı arkadaşlarımız da gerçekten marka takıntısı mevcut.
Şöyle örnek vereyim FIAT pişmanlık tövbeler olsun diyenler de çok fazla. Sorsanız neden diye haklı gerekçe sayısı çok azdır. Bende kendim Fiat kullanıcısıyım 2007 model 224.000 km de bir araca sahibim geçen yıl 10 yaşını geçmesine rağmen ön konsolumu ve çakmaklığın orada ki plastik üniteside dahil olmak üzere garanti kapsamından servis değişimini yaptı mesala bir kuruşta para ödememiştim.

Değişimini yapmadığı parçalar da daha evvelden olmuştu küçük bir parçayı garantiden değişmedi diyip buraya FIAT / SALCANO veya XXX marka pişmanlıktır yazmak gerçekten çok basit.

Bisikletimden de arabamdan da çok memnunum :)

Bir not daha: Bisikletimin bakımlarını da Shimano Centerlarda yaptırıyorum size de tavsiye ederim. Garanti kartınız ve faturanızı saklamayı unutmayın böylelikte garantiyle ilgili bir durum olduğunda
Bisiklet Sürücüsü - Yetkili Servis Noktası - Salcano Fabrika - Shimano - Salcano Fabrika - Yetkli Servis noktası ile uğraşmayıp
Bisiklet Sürücüsü - Shimano Center ile zahmetsiz herşeyimi halledebiliyorum.

Keyifli sürüşleriniz olsun.

Geri