Scudo Sports

salcano xrs 800 ve sedona 601 yardım!!

@Enes Çatal

Ergenliğin verdiği bir heves diyelim o yüzden engel olamıyorum :) Düşmediğim sürece sorun yok benim için :)

Scudo
@onur ö

Teşekkür ederim, sedona da karar kıldım.

@onur ö

Teşekkürler, tekrar foruma sorucam büyüklerin(üstadların) fikirlerini alıcam. Sonra tamam diyeceğim :)

Bakırköyde cumhuriyet meydanına git bisikletci sor her yerde bulursun.

@aze22

Bisikleti buldum teşekkürler herkese :) :)

@Göktuğ G.

bisiklet sürücem deyip düşmiyecem demek birbiriyle çelişir. yani ben çok düştüm Elhamdülillah çok ağır yaralar almadım o düşüşlere iyi kurtuldum. hadi ben çok acemiyim o yüzden desek tour de francede 10 senedir sabah aklşam bisiklet süren yarışmacılar düşüyor. tek fark onlar nasıl düşeceğini biliyor. nenden sana bir öneri 3 sene daha bekle çıksın o malzeme , zaten 16 yaş bisiklet içinde biraz erken . ama bisiklete alışma açısından mtb bisikletinle ev civarında gezebilirsin gibi geliyor. ne kadar yavaş düşersen o kadar az zarar alıyorsun. o yüzden bi 3 sene hevesi ertele derim. başka bir uğraş bul şimdilik yüzme gibi.

@yunus emre pekcici

4 yıldır düşmüyorum(durduğum yerde düşmüştüm zaten :D ) düşücem şimdi bunları söyledikten sonra ona da korkuyorum. Size hak veriyorum ama kendimi tutamıyorum. Her şeyi ayarladım. Geri dönmek de istemiyorum. Of ne yapıyım bilemiyorum açıkca.. onun bana zararı yok anca çok sert düşersem ki o zaman kemik bile kırarım.. Şimdi bakın içimdeki aynen şöyle bir şey..

http://www.springermedizin.at/img/db/pics/8154.jpg

@Göktuğ G.
Kardeşim Allah acil şifalar versin . Bir an önce sağlığına sıhhatine kavuş inşallah . Ama bana da sorarsan yol bisikleti alma evdeki kıytırıktan bisikletine bin hiç olmadı eve antrenman bisikleti al . Şuan bisiklet alsan bile boyun uzayacaktır o yüzden 3-5 sene sonra tekrar yeni alman gerekecek , ya da yok ben illa yol bisikleti istiyorum dersen onun da çözümü var yol bisikleti al eve trainer al ona bağla evde çalış dışarı çıkma derim . (ama ben desem ne olcak sen onu alırsan bu hevesle kesin çıkarsın.) Ben bisikletle kafamı yardım gidon kafama girdi diyebilirim sana gidonun uç kısmı çok büyük bir kaza atlattım. Uzun süre baygın kalmışım. O yüzden tavsiye etmem hayatta her an her şey olabilir . Hiç birşey senden daha önemli değil. Eve bağla aleti öyle çalış ya da eve antrenman bisikleti al dediğim gibi annen babana da faydan olur :D . Barı çıkarsınlar sonra o yol senin bu yol senin hem kondüsyonunuda evde toparlamış olursun :)

sedona 601 tabii ki kask almayı da unutma

edit: kadro boyunuda düzgün seç yol bisikletlerinde hep fazla olur kadro boyu trekking mtb ye göre filan adam daha düşüğü satmaya çalışabilir dikkat et

yıllar sonra ilk bisikletim xrs800 dü 4 ay kullandım, kron roket aldım şaşılacak derecede farklıydı. Tavsiyem 9 kg ağırlığın üstüne cıkma ve tiagra donanımın altında alma ikinci el olsada bunu tercih et. xrs800 sanıyorum 12 kg civarındadır. Alacağın bisiklet şimdiden hayırlı olsun

Valla ben bir salcano cu olarak yol bisikletinde salcano yu önermiyorum. Sedona 601 tercih etmelisin.

Geri