Scudo Sports

Salcano xrs 300/ triban 3

İsa Yavaş

Daimi Üye
Tepki
136
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar hangisini seçeyim.Tabi ki triban 3 daha iyi biliyorum ama yaklaşık 350 tl fazladan vermeye değer mi sizce yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
Arkadaşım ikisini görmüş bakmış biri olarak 350 lira değil 750 lira fark verilebilir triban için. XRS300 çok düşük bir model kadrosu çelik yokuşlarda çok yorar seni. Ayrıca toplamda 13.5 kg. Kalite bakımından da çok basit. Vites sistemi hakkında bir şey diyemeyeceğim.

@Barış TURAN

Esprili bir yaklaşım ama çok güzel bir açıdan değinmişsiniz konuya tebrikler :in: Uzun yola çıkarım dersen aradaki farkı görme şansın olur. Biriyle 50km gidersin bacaklarını hissedemezsin biriyle ege turu yaparsın mahalle içi gezi gibi rahat olursun.

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
Yehhuuuu :) arkadaşlar babam sınavlardan da iyi not geldiğini görünce btwin triban 3 adlı bisikleti almama izin verdi.:):):cool: Boyum 179. cm 57 kadro mu bana göre 60 kadromu yoksa başkasımı acil cevap verin lütfen???

@İsa Yavaş

Hayırlı olsun. Boyunuza normal standartlarda 57 kadro tam geliyor.

@T. Yıldırım

Yalnız ergenlik çağındayım daha da uzayabilirim yine o zaman 57 küçük gelir mi

Kücük Gelmesini Degil Büyük Gelmesini Dert Etmek Lazım:D

Boyun 7-8 Cm Daha Uzayabilir.Genede Büyük Almaktansa Kücük Daha İyidir...

• Beğen
Bir de 50 tl kargo parası varmış kargo parası olmayıp t satılan bir yer yok mu acab triban 3 için

@İsa Yavaş

Balıkesir'de şube yok diye biliyorum. En yakın İzmir'de şube var sana. Orada deneme imkanın olabilir. Ama sana 57 kadro daha iyi gelecektir. Boşuna izmir'e gitmeye uğraşma bence. Kargo dahil 899 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Bence internetten alın kargolasınlar.

@İsa Yavaş

O zaman size kalmış. Ben olsam İzmir'e giderdim. Sanırım pazarlık yapma fırsatı varmış mağazada :)

• Beğen
Sağol kardeşim,internetten bir kaç aksesuar ile beraber aldık tribanı :) inşaallah cuma günü geliyor

@İsa Yavaş

Ne diyelim hayırlı olsun :) Benim bir İzmir turu yapma niyetim var. Gerçekleşirse buluşalım inşallah.

57 kadromu ne yaptınız yahu ben 1.84cm 54 kadro bana tam geliyor

@Cem Ç.

1.84 boy ile sizin L yani 56-57 cm kullanmanız gerekiyor normal şartlarda.
Ben 1.70'im 54 kullanıyorum.

@Berke K.

meridada kadro boyu farklı yalnız üzerinde m/l yazıyor bana 54 den buyuk demişlerdi zaten bacak boyuna bakıyor benım bacak boyu kısa 80 cm civarı kadro boyu ayakta durunca neredeyse tam geliyor

buradan bacak boyuna göre kadro boyu yol bisikleti için hesaplanabilir

(link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri