Scudo Sports

Salcano xrs 060 vs Carraro cr race 012

@Nuhammet

dogru dıyonda sıkıntı su cok onceden berı takıp edıyorum yalnızca 57 kadro var yanı 185 boy olması lazım

Scudo
@Nuhammet
o zaman yenı gelmıstır elını cabuk tutsun alsın o zaman :D
51 beden olsaydı alırdım kendıme bı adet

benım ıcın gectı karbo maşalı ve arka ayakları da karbon orta kısım al-karb karısık trıban 5 buldum ıkıncı el onu aldım
xrs 40 da sele degısck gıdon degısck jantlarda öyle +500 tl masraf

İyimiş ah bende bi bulsam ah ah

Çok isterim öyle bi makineyi ama nerde o eski triban 5 ler

@Nuhammet

alan pek satmıyo yeni triban 5 ler daha dusuk ve 1900 tl

eskısını 950 tl ye buldum kadroda muhtelıf cızıkler mevcut ama bısıklet az kullanılmıs set sişleri sıfır gibi

bu arada allah sana daha guzzelını nasip etsin :D

Yeniler 1900 mü 1300 mü anlamadım evet bu arada yeniler full alu ve microshiftli

triban500 mıcrosıft sistem alu kodro- celık maşa 1300 tl
triban520 full sora sıstem alu kadro- karbo maşa 1900 tl
100 tl daha kat sıfır tiagra xrs 30 al :D

@Nuhammet hocam buradaki salcano yetkili saticisinda xrs 050 modeli için gittim ve oradaki 51 kadro dedi bana ve üstüne bindiğim zaman kadro ile aramda 2-3 parmak anca kalıyordu yani 54 kadro bana büyük gelmez mi bu durumda? Bi de neden 050 modeli 1325 katalog fiyati ve 1150 tl satış fiyatında iken 040 sora modeli daha ucuza satılıyor o sitede onu anlayamadim?

@Nuhammet hocam buradaki salcano yetkili saticisinda xrs 050 modeli için gittim ve oradaki 51 kadro dedi bana ve üstüne bindiğim zaman kadro ile aramda 2-3 parmak anca kalıyordu yani 54 kadro bana büyük gelmez mi bu durumda? Bi de neden 050 modeli 1325 katalog fiyati ve 1150 tl satış fiyatında iken 040 sora modeli daha ucuza satılıyor o sitede onu anlayamadim?

(link)
benim bisiklet bu satıyorum

170 boy takriben 54 uyar m beden diye gecer
165 boy takriben 51 uyar s beden diye gecer

fiyat farkı satan dukkanlar alırken pahalı veya ucuza alıyor bırde ınternette kampanya ındırıme denk gelebılıyor xrs 40 indirme denk gelmıs normal fıyatı 1600 tl dr
xrs 50 nın zaten normal fıyatı verılmıs 1300 tl

@tur canavarı teşekkür ederim hocam ama tourney vites kolu hoşuma gitmiyor, ve yanlış bakmadı isem 012 model sanırım sizin bisiklet?

@nuruasakir hocam bisikletin üstünde ayakta duruyor iken bisiklet ile apış aramda 4-5 parmak kalması gerek diye biliyorum yanlış mıyım acaba hani bisikletin ön tekerini yukarı kaldirabilmem gerekiyor sanırım? Salcano için ise kötü diyen bi çok kişi biliyorum o yüzden carraro almaya çalışıyorum ve vites kolları ile hoşuma giden 022 modelini düşünmeye başladım işte ama sizin de görüşleriniz ile başlangıç yol bisikletimi artık alayım istiyorum :)

@lezette

bnm bısıklt trıban 5 sora sıstem 9 lu

salcano sorunları var ama çözülebilen sorunlar butcesı kısıtlı alıcıar ıcındır iyidir
salanoya kıyasla bence bianchi daha iyi
bunun yanında bianchi ile carraro aynı sayılır ama carraro daha guzel geometrılı carraro daha pahalı ve daha cok tutulur
012=slr200
022=slr400
032=slr500

052-062 dıye uste dogru gıdıyor

butce ve boyunu soylersen daha cok yardımcı olabırlrrım

carraro 032 2.el az kullanılmıs temız al kafan rahatolsun xrs 40 desen sele gıdon jant derken ugrasırsın

@nuruasakir sıfır almak istiyorum da ilk bisikletim olduğu için de, dediğiniz gibi salcano bana sıkıntı çıkartır diyorlar genel olarak o yüzden sıfır bi tane 022 alsam olmaz mi ki

022 1500 tl sıfırı
senın butcene gore mosso clarıs modelınn sıfırını bulabılrsın 022 ayarında

Carraro 022 yi 1500 tl den daha uygun fiyata buldum sıfırını ama mosso hiçbir yerde bulamadım buradaki dükkânlardan

Geri