Scudo Sports

Salcano xrs 030 Tiagra, APEX hangisi?

@Savaş Uzun

Farkli renk derken sabit o 2 renk var ama tiagra beyaz apex mavi olabilir anlaminda dedim

Scudo
bisikletimin sram apex dişli oranları; 53-39, 11-28. kadro boyu olarak 54 almalısınız. beyaz rengini tavsiye ederim, eğer bulabilirseniz. bendeki kadro 57 idi. boyum 1.77 cm. büyük geldiği için farklı bir markanın 54 kadrosu ile değiştirdim. iyi de yapmışım :)

Apexx , sram her zaman için ilk tercihiniz olsun. Shimano dan çok daha seri ve hafifler.

Bende farklı açıdan yaklaşacağım.2500 civarına apex alınıcaksa.Mosso 722 105 de alınabilir belki.Sadece bir öneri.Yoksa apex öneririm. Gerek jant seti gerekse sram e duyduğum sempatitiden dolayı.

@Mert Dönmez
Gidon olarak nasıl memnunmusunuz? Normalden daha küçük sanırım... Ve farklı gidon seçeneğiyle satın alınabiliyor mu?

@enes savaş

hafif ve seri olabilir ama kullanım ömrü ve kalitesi bir shimano değil ilk tercih herzaman shimano olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@Savaş Uzun

Hocam bildiğim kadarıyla farklı gidon seçeneğiyle alma seçeneği yok alttan tutarken memnunum fakat üstten tutarken pek ergonomik değil.Jantları bi değiştireyim sonra.Onada el atacağım.

Kesinlikle apex öneririm. Eğer corratec dolomiti serisinde Tiagra yerine Apex seçeneği olsaydı kesinlikle onu alırdım Tiagra yerine.

apex ten bende almak istiyorum ama hangi bayi ye gittiysem hangi siteyi aradıysam bulamadım. nerden alıcaksınız fazla var ise bende almak isterim

Bacak boyunuz üst vücudunuzdan uzun sanırım :) 54 kadro uygun size Top Tube kısa gelirse boğazı biraz uzatırsınız ilerde.

@cnkytrk
Bu gün bu konu hakkımda bilgi alacağım aldığımda sizide bilgilendiririm.

@serkkan
Teşekkür ederim bilgi için 54 alacağım şimdi ürünü arıyorum...

@cnkytrk
Bir kaç yerle konuştum, ama jant ellerinde olmadığı için üretim yokmuş gibi kısacası fabrikasında yokmuş denildi genelde. Ama evkur gibi biryer salcano bisikletlerini getiriyor ve bu gün bilgi verdim araştırıp döneceklerini söylüyorlar. Bunlar direk fabrika ile bağlantı kuruyor o yüzden belki dükkanlar uğraşmamak için öyle demiş olabilir diye bunlardan haber bekleyeceğim... Gelince buradan yazarım...

YK bisiklette bakın netten. orada vardı sanırsam.

@cnkytrk
Maalesef hiç bir şekilde haber vermediler bende bütçeyi yükselttiğim ve kart ile alma planına döndüğüm için farklı markalar düşünmeye başladım... :S Bu iş araştırdıkça sonuçlar çoğalıyor... :S

Geri