Scudo Sports

Salcano Velotürk Gran Fondo Çeşme Amatör Yol Bisikleti Yarışı 4-6 Kasım 2016

@Kudret Kurtcebe sorun yok kırık olsa idi hemen helikopter ambulanslarımız gelip alıyor,birde yarış organizasyonu ödül olarak c60 veriyormuş,ama hile yapıp birbirinin köprücük kemiklerini bisiklet tompaları ile kıranları görüce,ödüleri değişmişler kırana ümit vermeye başlamışlar :D

Scudo
@Kudret Kurtcebe tamm abi ben çıkıyorum şimdi zaten galatasaray bisiklet takımının antrenmanını izlicem hocaları müsadece etdi arabada er vericekler banada,iyi günler abi,sende şu,maltepedeki 2.2 yarışında bu sene lütfen 1. ol her sene 2. olmaktan bıkmadınmı,hem 1. olana 30 bin tl veriyorlar hadi abim aslan abim :)colnago c60 ında güzelmiş umarım kırmasın yine bu senede bisikletini,sana bisiklt dayandıramıyor sponsorlar yav

@Kudret Kurtcebe zaten şu profil resminde çok ezik çıkmışsın 5. senedir bu yarışta aynı dereceyi yaptın için sanrım :Dyanındaki ödül veren edy merx amcada iyi bıkmamış sana ödül vermekten yahu az önümüzü aç hep ilk üçe giriyorsun yeter gari endeni etmecedin

@mutlu07

haklısın mutlu kır kalemi kes cezamı 5 yıl yatır:agla::agla::agla::agla::agla::agla::kötü::kötü::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:
şaka bir yana forumda kendimi tiye almayı severim.

@Kudret Kurtcebe ya abi yılardır susuyorum ama çok oldun artık,yeter lütfen ben bir fanatik bisiklet sporu izleyicisi olarak,seni sürekli2.ve 3. lükte görmekten bıktım,:D ispanyadamsın şu an giricekmsin ispanyada fransa turuna yine neyse basından takip ediyorum seni,bu arada menejerin çok kötü,hiç yanıt vermiyor mailerimize,:D

@Erkin Kalender çamur atmadım baktım düşüncemi yazdım havası inmiş şamriyelin bir şey olmaz ondan çok çalış seneye umarım 1. olursun

@Kudret Kurtcebe yetersiz beslenme yada kahve kola çok tüketmiş olabilir,magnezyum potasyu almalı idi yarştan önce,yarış gününden bir gün önce iki muz sabahta bir muz yese birde starta cebine bir muz kramp felan olmazdı kanımca

• Beğen
Tepkiler: Groims
6000MG L Carnitine-4 powergel-2 karbonhidrat bar vücut kaldırmadı,herkesin enerjisinin bittiği yerde ben hala 40 tempoyla çeviriyordum takviyelerin sayesiyle,bacak dayanmadı.

ben muz yemiştim yarıştan önce , sabah da supradin forte aldım aslında. ama bir dahakine magnesium hapı da almak gerek sanırım.

@Erkin Kalender yakmışsın motoru demeki :) dumanlar laevler çıkmış doğal şeylere yönel bırak böyle şeyleri,nede olsa amatör bir gezi organizasyonuna katılmışsın ne gerek var 4 şişepower içmeye başarılar dilerim,artık çekerisn bir zip 303 mis :)

@srdrmrs hocam b12 alman gerek apiikobal isminde vitamin kramp felan girmez o zaman

• Beğen
Tepkiler: Groims ve srdrmrs
not alıyorum hemen, teşekkür ederim

Geri