Scudo Sports

Salcano ve Carraro kadro sağlamlığı yardım lütfen

Tepki
18
İsim
E.Y.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar birşey çıkmazsa 10 gün içinde bisiklet alacam sonunda bütçe arttırımı ile filan şu iki model arasında kaldım.
sALCANO ng 450 v fren
(link)

Carraro big 629
(link)

Donanımlar sanırsam aynı gibi ama kadro hangisinde daha sağlam ve bu Hydroformed ve yarı entegre nedir? Ve de aradaki fiyat farkına değecek bir fark varmı?
Şimdiden teşekkürler :)

Yardım lütfen :)

Link düzeltildi :)

Scudo
Ikisinden biri olacaksa carraro fakat ben ikisinide almazdim butcemi zorlar gerekirse bekler daha ust donanimli bise alirdim.ben almadan bir arkadasim dediki sakin cok alt donanim alma cabuk sikilir kenara atarsin yada iki is yaparsin satar baska almak istersin dedi zorla kendini dedi ve iyikide dedigini yapmisim suan onu daha iyi anliyorum tecrube ile sabit:)

• Beğen
Tepkiler: silenceforme
Merhaba şu konuya bir bakın isterseniz açıklayıcılığı tatmin etmezse daha pek çok konu da vardır forumda.Hydroformed butted alüminyum kadro ile 6061 ve 7005 kadrolar - BisikletForum
verdiğiniz linkte 14 küsür binliralık model açıldı :D ama ben NG 450 29'' v-fren demek istediğinizi varsayarak yorum yapmaya çalışıcam.
salcano teknik detay olarak biraz daha önde gibi duruyor ama carraro da şekil itibari ile yeterli bence seçim sizin tabi kolay gelsin.

• Beğen
@bagetci
Teşekkürler cevap için
Hocam beklersem almamaktan korkuyorum zaten bu yükseltmiş olduğum bütçe ve beklesemde maksimum 1000 liraya çıkabilirim sanırsam oda 1 aydamı 2 aydamı olur bilmiyorum :(

@ceyhunözkan
Teşekkürler cevap için
Gönül aslında o 14binliklerden almak ister :) Teknik detay derken özelliklerin tam yazmasındanmı bahsediyorsunuz yoksa şekil,kalite vb. gibi şeylerdenmi?

@NeutralizeR
Teşekkürler cevap için. Acaba neden carraro dediğinizi açıklarmısınız?

Yukarı :)

Arkadaşlar yardım lütfen

Kesinlikle carraro 1500 tl üstüne çıkmıcaksan carraro Piyasanın en iyisi

• Beğen
@Can incesu

Teşekkürler
Carraroda karar kılmış oldum haydi hayırlısı :)
Benim içimdede carraro baskındı ama emin olmamı sağladınız sağolun :)
Yardım eden herkese teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Can incesu
Geri