Scudo Sports

Salcano NGF 24 mü, Salcano Astro mu?

Sheitan

Üye
Tepki
0
Merhaba ben foruma yeni üye oldum ve ilk sorumu soracağım.:) Yaklaşık 1 ay önce bisikletimi çaldırdım:mad: Yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum ama bu iki bisiklet arasında kaldım.Size sormak istediğim teknik özellikleri arasındaki fark.Yoksa dış görünüşü ile ilgili bir sorum yok:D

SALCANO NGF24

(link)

Sorduğum bisikletçi bu bisikletin güzel bir model olduğu fakat disk frenin başıma dert açabileceğini söyledi.Sizce ne kadar doğru?

SALCANO ASTRO

(link)

Yine sorduğum bisikletçi bu bisikletin çok güzel olduğunu söyledi.Yaklaşık 1 sene sonrada disk fren takabileceğini söyledi.

Bu ikisi arasındaki teknik farkları sizden öğrenmek istiyorum..

Şİmdiden hepinize çokkk teşekkür ederim...

Scudo
benm fikrimi sorarsan senin sunduğun seçenekler arasından NGF24.bu seçeneklern dışında sedona 711v yi ısrarla tavsiye ederim(hemde aynı fiyata)

aynen o parayı o bisikletlere verceğine,Sedona Borla(430 Ytl) ve ya Sedona 711v (550 Ytl) al bence.

başka düşüncesi olan var mı başka hangi bisikletleri önerirsiniz??

Bisiklet önerilerinizi bekliyorum.O kadar kişi bakmış ama birşey yazmamış:(

Sedona önerileri yeterli zaten :) Bunların dışında önerilecek olan bisikletler hem fiyat olarak, hem donanım olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır.

bende sedonayı biliyorum.Borlayı düşünüyordum fakat alt arka vites takımının tourney olmasını istemiyorum yoksa çok güzel bir bisiklet.Bunun dışında salcano ngf24 nasıl sizce?

Geri