Scudo Sports

Salcano ng750 mi ümit gigantus mu?

Ahmet22

Üye
Tepki
0
İsim
Ahmet B.
Bisiklet
Bianchi
bir süredir yeni bisiklet için araştırma yapıyorum bütçe en fazla 500 tl

(link)

(link)

sizce hangisini seçmeliyim yada başka öneriniz var mı
( bisiklete normal yolda biniyom ara sıra dağda sürüyorum)

26 jant olması daha iyi olur

Scudo
İlla sıfır alacağım ve bu iki modelden biri olaun diyosan ng750 fakat sıfır olmasa da olur dersen 500'e sedona 711-721 v ya da carraro 417 turner falan bulabiliyorsan onları al derim ben sana. Bu iki model sana yetmeyebilir çünkü. İkinci elde 500 e daha iyilerini bulursun yani.

Merhaba ng 750 tercihimdir ümit bisiklettense seni daha az yolda bırakır :)

O bisiklet seni yolda bırakır bu seni çok üzer sohbetine girmeden, eğer sıfır olan bu bisikletlerden birini alacağım dersen Salcano öneririm. En azından Salcano'da alüminyum kadro mevcut.

@Tayfun Sezer Salcano Hector modeline çift amortisörlü çelik maşa kadrolu sunrun takımlı bisikletine 16.8kg yazmış tarttım 20kg çıktı salcanodan da bi cacık olmaz çelik maşa kadrolu salcano excel modeli benim sram x5 li sedona 731 imden daha hafifmiş güya

@Tayfun Sezer Sedona ezer geçer ama fiyatlar Salcano'dan biraz daha üst maalesef ;)

Ben sedona ile salcanoyu kıyaslamadım dikkatinizi çektiyse :confused: İş bisiklet üzerindeki komponentlerde bitiyor sonuçta. @Umut AKAN

@Tayfun Sezer haklısınız üzerindeki donanım çok önemli benim kıyaslamam kadro kalitesiydi (karbon modeller hariç) ama sonuçta ayağımızı yerden kestiği sürece hiçbir problem yok :D

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
540 civarlarına ng650 bulabilirsiniz, daha iyi bir seçim olur.

• Beğen
Tepkiler: Umut AKAN
Geri