Scudo Sports

salcano ng255 srd 599TL ye düşmüş!!!!!!!!

Arif Sami

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar bende ilk önce inanmamıştım ama sipariş verdim geldi. arkadaşımda1000TL ye almıştı aynısını 599TL ye aldım ve çok memnunum özelliklede frenlerinden....:)

Scudo
Konuyu açan arkadaş yok ortalıkta, kendi açtığı konuya sahip çıkmıyor!!

• Beğen
Tepkiler: Sezer Özdemir
Olabilir arkadaşlar bu durum,ben de sitesinde 1700 gözükeni 1175'e almıştım :D

• Beğen
arkadaşlar zaten orjinal sitesinde yazmaz bu indirimli fiyatlar. bu tip indirimler sezon sonunda olur ve genellikle satan satıcıda tek bir tane kalır bu yüzden baya indirim yapar ;)

bu salcano en sonunda dayak arıyor!

• Beğen
@Batuhan Keleş

çok güzel bir düşünce fakat bu bile bukadar ütopik rakamı açıklamaya yetmiyor. 1130tl liste fiyatı olan bir bisikletin salcanonun bayiye 531tl (%43) iskonto yaptığını, bayininde 599tl gibi bir rakama (eger babasının oğluna satmıyorsa bunun içinde bayi karıda var) satmasının mümkün olmadıgını düşünüyorum.

not:bisikletin üzerinde sitesinde yazan donanımlar oldugunu varsayarak..

• Beğen
@Batuhan Keleş

303 srd yi 780 e alıyoruz ee neymiş sonbahar geldi günes geceye karıştı '! yaa insanı cileden cıkarırlar .

• Beğen
@SerkanNamazcı

evet ya bende 740 tl ye sd yi alıyorum.sezon sonu güzel oluyor :D

Bendede Sifir Satilik Ng 255 Sd Var .orİjİnal Ve 2 Yillik Garantİsİyle YARIŞMADAN KAZANDIM.DÜn Aldim Ama Kutuyu AÇmadan Satmak İstİyorum..ben Bu Kadar Profesyonel Bİ Bİsİkletİ Suan Kullanmayi DÜŞÜnmÜyorum.o YÜzden Satma Taraftariyim.İlgİlenenlere Duyurulur.PİYASANIN ALTINDA UYGUN FİYATA SATILIK.MESAJ ATABİLİRSİNİZ

• Beğen
ben 1100 tl diye düşünüyorum.peşin olursa 1000 tl olur.izmirden alıcı olursa görme imkanıda olur

Geri