Merhaba bisiklet alacağım 2 bisiklet arasında kaldım . Salcano NG 650 V - Kron XC 150 V > Kron görünüşü güzel kalitesiz geldi gözüme benim. hangisini önerirsiniz 2015 üretimli alacağım +ları - leri söylersinz sevinirim...?
biliyorum ama size daha iyisini onermeye calisiyorum bende ng 650 var ve bir sure sonra beklentinizi karsilamiyor ve parcalarini degistirmeye basladim bile kronda hemen hemen ayni donanima sahip salcano astro 210 v var birde ben bu fiyata bunu yada ng 550 yi alirdim tek eksisi site uzerinden uygun olmasi ve aldiginizda 1 kac gun kargo beklemek
intarnetten almak istemiyorum. profesyonel değilim başlangıc içi yeterli olucağını düşünüyorum XC150 V - ng 650 hangisi kalitelidir performanslıdır +ları -leri söylermisiniz
şubelerinden de indirimli fiyatlarıyla (en fazla 6 taksitle) alabilirsiniz. 3 gündür kullanıyorum gayet memnunum. kilitli maşa tek başına tercih sebebi. kron xc 150den daha iyi olduğuna eminim ancak ng650yi bilmediğim için ona yorum yapmıyım.
Hocam geotech 200 liraya yakın daha ucuz. Arkadaşın da belirttiği gibi, kilitli maşa, lastik, acera arttırıcı ile xc150'den öne çıkıyor. Kilitli maşa bence çok gerekli birşey. Gözardı etmemeni öneririm. Kilitli maşanın gerekliliğine gelecek olursak: kilitli olmayan maşa yokuşlarda ön maşanın esneyip seni boşa yormasına neden olur, düz yolda da esneyip boşa yoracaktır seni. Hem acera arttırıcı, krondaki tourney arttırıcıdan üstündür. Üstün olması daha dayanıklı ve sorunsuz olması demek. Eğer kronu görüp gerçekten beğendiysen, tabii geotechi de gör öyle karar ver. Eğer gerçekten beğendiysen al derim ama Geotech'i de gör. Bence eğer alırsan anlattığımız üstünlükleri ilerde bisikleti kullandıkça anlarsın ve iyiki bunu almışım dersin, bize de dua edersin Bu arada kadro boyuna kesinlikle dikkat et. Kendine uygun kadrolu bir bisiklet al. Tavsiyelerim bu yönde. Aklına takılan birşey olursa kesinlikle sor.
Geotech fun sadece 42 ve 46 kadro kalmış oda sana olmaz büyük ihtimal yoksa 1 milyardan 500 e düşmüş fiyatı. Ben kron xc 150 kullaniyorum şuana kadar vi sefer 15 günlük bakimi icin götürdüm daha da götürmedim. Ne akort bozuldu ne vites ayarı ne fren ayarı. Saat gibi maşallah berekallah iyi bisiklet yani her gün düzenli olarak da kullanıyorum içinde şüphe kalmasın bisiklete karşı ;-)