@ender demircan
Açıkçası hiç ölçmedim, ama oldukça uzun merak etmeyin, yükseltilebiliyor.
Eğer almak isterseniz kesinlikle önerebileceğim bir model… İçinizdeki bisiklet boşluğunu %100 dolduracağına eminim, kesinlikle başka bisikletlere gözünüz kaymayacak, benimseyeceksiniz.
@brkymstn
Reklamcı değilim, fakat övgünüz için teşekkür ederim. Aslında pekte iyi yazamadım, fotoğraflarını da hızlı hızlı çektim. Ancak bu kadar oldu.
Benimde Salcano’yu tercih etmemdeki ana sebep, çekici ve fiyat/performans oranın oldukça iyi olmasıydı. White Tiger’ı alana kadar bir yıl bisiklet araştırdım, bisikletlerde bir türlü istediğim dengeyi yakalayamadım. Ne zamanki Salcano yeni modellerini çıkarttı ve gördüm, dedim işte budur!
Umarım sizde 255SRD alır ve mutlu mesut gezilere çıkarsınız.
Tekrar teşekkürler.
@ironimperor
Gülme komşuna gelir başına!
@>>ErDeM<<
Bir an önce alda White Tiger’a yeni kardeş gelsin, şimdiden birkaç kardeşi oldu bile…
Bu kadro uzun yıllar görevini görür gibime geliyor, ama değişik bir şeyler yaptığında görmek isterim. Bellimi olur, hoşuma gider bende seninkinin Junior’undan yaptırırım.
@calbiyik03
Bende geçen sene bu aylarda bisiklet almaya karar vermiş ve araştırmalarıma başlamıştım. Bir türlü istediğim ürünü/fiyatı bulamadım. Birine bakıyorum, hoşuma giden bir yanı varken, diğer yanı eksik… Ötekine bakıyorum, oda öyle… Bu sene Salcano bisiklet yaptı da adam gibi, ancak alabildim.
Teşekkürler ayrıca…