Scudo Sports

Salcano NG 303 SD (White Tiger)

Scudo
@reha genç

Bir fotoğrafını görebildik ancak, ne diyelim araziye yakışmış. :)

Ben henüz yoğun tempodan bisiklete bile binemiyorum, ama bu hafta sonu ilk arazi deneyimini yaşayacak… :)

Kondisyon meselesi benimde canımı sıkmıyor değil, ilk gün sokağın başına kadar gitmiştim de nefes nefese kalmıştım. Henüz Beyaz Kaplan’ım ile sorun yaşamadım, fazla zorlamadığımdan olsa gerek… Zorlayınca neler olacak bakalım? :)

@ASTROCU

Teşekkür ederim. Daha dur gelecek çok Salcano’cu var. :)

@CEM ATEŞ

Desteğiniz için teşekkür ederim. :)

@muhammed TAŞDELEN

İsmi gibi… :) Teşekkür ederim, yoğunluktan fırsat bulup binebilsek daha güzel olacak ama…

@level24

Çok teşekkür ettim. :) Normalde uzun uzun yazardım da, baygınlık gelmesin diye kısa tuttum. Anlatılması gereken çok macerası var, alım süreci olsun, aldıktan sonrası olsun…

@Oğuz Budumlu

Amin diyelim. :) Zaten yaşadığım bir kaza sonrası bisiklete 10 yıl ara vermiştim, ancak tekrar cesaretlenebildim. Bisikletin iki fren telininde kopup, o hızla otomobile girmiş bir insanım. :) Bu sefer hidrolik ve disk fren, bu bisikletin durmaması için bahane yok! :D

Bisikletiniz çok güzel Hayırlı olsun,acayip hoşuma gitti:)

Allah İzin Verirse Bende bu modeli düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: asortik
@Birol Şimşek

Çok teşekkür ederim. :)

Birde White Tiger ile turlayanları görseniz, yüzde koca bir gülümseme ile bana teslim ediyorlar. Bu akşam kuzenim kullandı, ”Oğlum, herkes bana bakıyordu la…” dedi. :D Şu anda zaten Kocaeli ilindeki bisikletçilerin ve kullanıcıların dilinde, gerçekten herkesin beğenisini kazanıyor. Bir yere gittiğimde “Aaa! Ben dün görmüştüm bunu, biraz inceleyebilir miyim?” diyenler çok var. :)

Benimkinden kat kat iyi bisikletler var, ama bütün dikkatleri White Tiger üzerine çekiyor, albenisi var. :)

Kesinlikle tavsiye ediyorum, bir kardeş bisiklet daha gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Birol Şimşek
@Yunus Emre POLAT

Aşk falan derken aklım rüyalara kaydı. Bir süre önce gördüğüm bir rüya vardı. Otomobilimle evden çıkıyorum, yolda gaza iyice abanıyorum, gaza var gücümle basarken birde baktım gaz pedalı bildiğin bisiklet pedalı olmuş, bende var gücümle asılıyorum pedala… Yolda gittikçe otomobilim küçüldü, küçüldü… Önce motosiklete dönüştü, ama iki yanında pedallar var. :) Sonra biraz daha gittikten sonra iyice bisiklete dönüşmüştü.

Bu rüya kafamı fena kurcalamıştı, meğerse bisiklet alacağıma delaletmiş, nelere sahip olursan ol dönüş bisiklete olacakmış. :) Memnunum halimden… Bisikleti de otomobil ve motosikletten daha çok sevdiğimi fark ettim.

Neyse… İyi temennileriniz için teşekkürler.

@asortik

hayırlı olsun kardeş..bi sorum olucaktı..Acaba bisikletinizin sele borusunun uzunluğu nedir?seleyi daha da yukarı kaldırabilyormusunuz?ben yeni üyeyim de yeni bisiklet alıcam ama hala karar veremedim..Beyaz renk çok hoşuma gidiyo.ani bi kararla sizin biskletinizden alabilirm..şimdiden teşekkürler

• Beğen
anlatımınıza bakılırsa reklamcı olmalısınız demek isterim :) bir ürünü böylemi güzel tanıtır bir insan... bisiklete gelince çok şık bende 255 SRD almayı düşünüyorum, bakalım alabilecekmiyim :) bisikletinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... bu arada disk fren ve beyaz renk çok gözalıcı ve çekici gerçekten, salcano'nun tercih edilme sebebi bence maliyetinden ucuza bisiklet satması :) üzerindeki malzeme ile gerçekten kendi fiyatını aşıyor bu bisikletin fiyatında hidrolik fren çok hoş bir durum önceden 1500 TL üzerinde bisikletlerde ancak hidrolik disk görebiliyorduk...

• Beğen
hehe xD bu forumu seviorm :) Kararımı verdim Yazın gidip e-bisiklet ten 303 SRD alıcam :D isminide junior white tiger koyucam xD sonra maddi durumum uygun olursa kadroyu Marine çevirmek istiyorum :) forumda birisinde gördüm çok oşuma gitti :)

• Beğen
geçen sene salcanoları inceledim ve trek aldım. Bu sene almış olsaydım bisikletimi hiç düşünmeden salcano alırdım .... Güzel bir bisikletiniz var hayırlı olsun

• Beğen
@ender demircan

Açıkçası hiç ölçmedim, ama oldukça uzun merak etmeyin, yükseltilebiliyor.

Eğer almak isterseniz kesinlikle önerebileceğim bir model… İçinizdeki bisiklet boşluğunu %100 dolduracağına eminim, kesinlikle başka bisikletlere gözünüz kaymayacak, benimseyeceksiniz.

@brkymstn

Reklamcı değilim, fakat övgünüz için teşekkür ederim. Aslında pekte iyi yazamadım, fotoğraflarını da hızlı hızlı çektim. Ancak bu kadar oldu.

Benimde Salcano’yu tercih etmemdeki ana sebep, çekici ve fiyat/performans oranın oldukça iyi olmasıydı. White Tiger’ı alana kadar bir yıl bisiklet araştırdım, bisikletlerde bir türlü istediğim dengeyi yakalayamadım. Ne zamanki Salcano yeni modellerini çıkarttı ve gördüm, dedim işte budur!

Umarım sizde 255SRD alır ve mutlu mesut gezilere çıkarsınız.

Tekrar teşekkürler.

@ironimperor

Gülme komşuna gelir başına! :D

@>>ErDeM<<

Bir an önce alda White Tiger’a yeni kardeş gelsin, şimdiden birkaç kardeşi oldu bile… :)

Bu kadro uzun yıllar görevini görür gibime geliyor, ama değişik bir şeyler yaptığında görmek isterim. Bellimi olur, hoşuma gider bende seninkinin Junior’undan yaptırırım. :)

@calbiyik03

Bende geçen sene bu aylarda bisiklet almaya karar vermiş ve araştırmalarıma başlamıştım. Bir türlü istediğim ürünü/fiyatı bulamadım. Birine bakıyorum, hoşuma giden bir yanı varken, diğer yanı eksik… Ötekine bakıyorum, oda öyle… Bu sene Salcano bisiklet yaptı da adam gibi, ancak alabildim.

Teşekkürler ayrıca… :)

Ben de 303 SD almak istiyorum. Fakat NG 700 de alabilirim. Ama 303 almayı düşünüyorum. Bunların arasında bir karşılaştırma yaparsanız hangisini alırsınız? Neden? 303 o gün sorduğumda yokmuş. Satıcı, İstanbuldaki satış temsilcisini aradı ve temsilci 303SD'nin olmadığını, 303 SV yi 222(belki de 225'di)SD'ye engetre edebilceğini söyledi ama ben SHIMANO değil de SRAM'ı engerte edeceğini anladığım için kalsın dedim. Neyse NG700'mü yoksa NG303'mü iyidir?

• Beğen
Hayırlı olsun bisiklet toplamayı düsünen biri olarak aklından gecen bir sey daha var oda bir salcano almak ve olayı kökten cözmek :)

• Beğen
Karar verdim ve 303SRD aldım. SD piyasada yokmuş. İdare eder diyorum. Fakat seleyi yere paralel olarak nasıl yapacağım anlamadım. SRAM da iyi ama bazen vites atamıyor. İki dakika bekleyince birden atıyor.

• Beğen
o ışık çok hoşuma gitti bulacam onlardan :D :D

güle güle binin

kazasız belasız bol pedallar...

• Beğen
süper bişey olmus gülegüle kullanın kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Geri