Scudo Sports

salcano ng 222 almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Tepki
33
Bisiklet
Canyon
Kadro : Double Butted Alumİnyum
BoĞaz : Ritchey Mtn Comp 31.8
Gİdon : Ritchey Mtn Flat
Sele Borusu : Ritchey Comp 27.2
FurŞ Takimi : Ritchey Logic Zero Press Fit
Ön Vİtes DeĞİŞtİrİcİ : Shimano Deore Kfdm530m6l
Arka Vİtes DeĞİŞtİrİcİ : Shimano Deore Krdm531sgsl
Aynakol : Shimano Deore Fc-m532
Fren Takimi : Shimano Deore V Fren Brm 530-l
Ruble : Shimano Deore Cs-hg50
Vİtes/fren Kolu : Shimano Deore St-m530
Ön Hazne : Shimano Deore Hb-m530
Arka Hazne : Shimano Deore Fh-m530
Zİncİr : Kmc Z9000
Elcİk : Ritchey
Lastİk : Maxxis Ignitor
Jant : Salcano X-pro3 (weinmann)
Jant Telİ : Innox Paslanmaz
MaŞa : Suntour Sf9xcr-lo
Pedal : Wellgo Lu-c27g
Sele : Ritchey Comp Vector
Kadro Boyu ÖlÇÜlerİ : 14",16",18"
Bİsİklet AĞirliĞi (kg) : 13.4

Scudo
Benim sana tavsiyem biraz daha araştır.Bu fiyata daha farklı ve güzel bisikletler alabilirsin.Kron XC 4000 Carraro Trek Whistle gibi bisikletlerede bak derim.Umarım yardımcı olmuşumdur.Kafana takılan sorular olursa sor lütfen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım:)

Salcano hiç bir zaman tercihim olmamıştır.sedona , wishtle ,corratec , kron marka ama donanımlarıda çok öneli bunlar sadece marka tercihim.
İyi froumlar.

1.250 gibi fiyatı var,tavsiyem 2010 modelleri beklemen olur.yeni modeller gelicek,sedona,kron. uygun bisikletler vardır.beklemek istemiyorsanız, sedona 2009 modelleri inceleyin.

2009 modeline çok güzel fiyat verdiler. üzerindeki malzeme epey iyi sanırsam. neredeyse kadro bedavaya geliyor. yaklaşık 1000 tl bütçe ayırabiliyorum. yanlış bilmiyorsam salcanonun üzerindeki ekipmanlar sedona 751 üzerindeki ekipmanlardan daha iyi.

erdoğanlar bisiklette aynen bu bisikletin kompenandlarının bulunduğu bir bisiklet ve aynen bu isim var ama kompenandları farklı şekilde yazıyor fiyatıda 524 tl bir yanlışlık oldu sanırım sitede asıl fiyatı 524 olması imkansız gibi gözüküyor bu konuda bilgisi olan varsa özelden mesaj atabilirmi bana saygılar ...

Geri